Március 25-én indult az Álommeló 2. évada az RTL-en. Az üzleti realityt követő sávban először a Gólkirályság 1. évadának ismétlése volt látható, viszonylag elfogadható eredményekkel. Április 8-tól, hétfőtől a hét első négy hétköznapján Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 1. szezonját, pénteken pedig A mi kis falunk 6. etapját kezdték el ismételni. Az RTL krimi-realityje azonban katasztrofális nézettséget hozott, így jövő héttől minden hétköznap estét érintő műsorváltozás lesz az RTL-en.

hirdetés

Április 15-től, jövő hétfőtől az Álommeló 2. évada a megszokott időpontban, 20 órától fog kezdődni. Balogh Levente műsora után, 21:15-től azonban már nem az eredetileg kiírt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban ismétlése kerül képernyőre. A krimi-reality helyett ebben az időpontban a Házasodna a gazda tavaly őszi, 6. szezonjának újravetítését fogják sugározni.

A változás miatt a pénteki A mi kis falunk ismétlés sem marad meg. Április 19-től a hét azon napján is a Házasodna a gazda újravetítése kerül majd képernyőre az RTL-en. A változás miatt az RTL Híradó – Késő esti kiadás 10 perccel korábbra kerül, így 23:00 helyett, 22:50-kor fog kezdődni.

A műsorváltozás a szombati és a vasárnapi napokat nem érinti.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)