A Mintaapák 1. és 2. évada között hangos botrányok közepette távozott a sorozat főszereplőinek nagy része. Fenyő Ivánt a TV2 Csoport váltotta le, helyére pedig Kamarás Iván került. Nem sokkal később először Szabó Kimmel Tamás, majd Kovács Patrícia kilépett a szériából, a karaktereik megformálását pedig Száraz Dénes és Szávai Viktória vették át. Végül pedig Klem Viktort cserélték Makranczi Zalánra. Úgy látszik a sorozat 2. és 3. szezonja között sem ússzuk meg nagy távozás nélkül.

A Mintaapák 3. évadában már nem lesz látható Polyák Lilla – tudta meg a Blikk. Azonban a korábbi esetektől eltérően, a helyére nem érkezik új színésznő, hanem vele együtt Kovács Klára karakterét is kiírják a történetből. A bulvárlap információi szerint a döntést a sorozat producerei hozták meg.

Polyák Lilla távozásának hátterében a Blikk információi szerint az is állhat, hogy a színésznőnek voltak problémái a forgatáson. A Mintaapákat gyártó IKO tavaly nyáron a korábbi sztárok egy részétől az általuk támasztott irreális feltételek és emberi, illetve magatartásbeli problémák miatt vált meg. Azt nem tudni, Lilla esetében is így volt-e, de az valószínűsíthető, hogy nem volt minden felhőtlen. A TV2 Csoport azonban ezzel ellentétes nyilatkozatot küldött a lapnak.

“Polyák Lilla távozása kizárólag az új történetszál megjelenésével függ össze. Minden sorozat életében egy újabb szezon indulása lehetőséget ad a megújulásra. A Mintaapák harmadik évada az új karakterek megjelenésével minden eddiginél izgalmasabb fordulatokat tartogat a nézőknek. A folytatásban nem szerepel Klára karaktere, az őt megformáló Polyák Lillának ezúton is köszönjük a munkáját” – válaszolta a Blikknek a TV2 Csoport Sajtóosztálya.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on