Múlt vasárnap Szabó Kimmel Tamás a Facebook oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy távozik a Mintaapákból. Akkor a TV2 Csoport úgy nyilatkozott oldalunknak, hogy ők is a közösségi médiából tudták meg a döntést és úgy tudjuk, a sorozatot készítő IKO Műsorgyártó vezetőit is hideg zuhanyként érték az események. Szabó Kimmel mellett több más főszereplő sem lesz ott a Mintaapák folytatásában, a témában számos hírt közöltünk már, az év televíziós botrányáról az összes cikkünk itt olvasható.

A Blikk információi szerint megvan, ki alakítja a produkció folytatásában Géza karakterét. A lap úgy tudja, hogy a Jóban Rosszban egykori Tamás atyája, Száraz Dénes váltja Szabó Kimmel Tamást.

A színész a TV2 szappanoperájából való hat évvel ezelőtti távozása óta ugyan szerepelt egy-két sorozatban, úgy mint a Korhatáros szerelem és a 200 első randi, ilyen jellegű, napi képernyős szereplést régen nem vállalt. Pedig a színész nagyon népszerű volt a kórházsorozat nézői között, amikor először kiírták, a rajongók petíciót írtak és visszakövetelték – fel is tűnt egy ideig egy másik szerepben a szériában – olvasható a Blikk anyagában. A lap megkereste a TV2 Csoportot, de a médiavállalattól azonban még nem kaptak választ.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része