A világ egyik legismertebb zombis sorozata, a The Walking Dead első 8 évadát a FOX vetítette Magyarországon. 2018 tavaszán azonban megszűnt a hazai tévécsatorna, a széria 9. szezonját pedig a Viacomhoz tartozó RTL Spike sugározta tovább. A produkció 10. évadának vetítése közben, a tavalyi év végén azonban az RTL Spike is befejezte a működését. Februárban a SorozatWiki kiderítette, hogy a Viacom más csatornáján sem folytatja a sorozatot és kérdésünkre az AMC sem nyilatkozott arról, hogy terveznék ezt, így egyelőre leáll a sorozat hazai vetítése. Akkor azt írtuk, hogy az is kérdéses, hogy tévében valaha bemutatják-e az utolsó másfél etapját a szériának.

Tévében ugyan továbbra sem érkezik folytatása, azonban az egyik legnagyobb hazai streamingszolgáltató kínálatába hamarosan megérkezik. A The Walking Dead 10. évadának itthon le nem adott utolsó 6 része szeptember 1-jén kerül fel az HBO GO-ra. A médiavállalat a SorozatWiki kérdésére elárulta, hogy a sorozat új részei egyből szinkronosan érkeznek a platformjukra, így ősztől a produkció teljes 10. szezonja elérhető lesz náluk.

Amerikában augusztus 15-én debütált a a The Walking Dead 11. és egyben utolsó évada. Azt egyelőre az HBO-nál nem tudták megmondani, hogy a későbbiekben bemutatják-e a produkció lezáró szezonját is.

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője