A világ egyik legismertebb zombis sorozata, a The Walking Dead első 8 évadát a FOX vetítette Magyarországon. 2018 tavaszán azonban megszűnt a hazai tévécsatorna, a széria 9. szezonját pedig a Viacomhoz tartozó RTL Spike sugározta tovább. A produkció 10. évadának vetítése közben, a tavalyi év végén azonban az RTL Spike is befejezte a működését. Februárban a SorozatWiki kiderítette, hogy a Viacom más csatornáján sem folytatja a sorozatot és kérdésünkre az AMC sem nyilatkozott arról, hogy terveznék ezt, így egyelőre leáll a sorozat hazai vetítése. Akkor azt írtuk, hogy az is kérdéses, hogy tévében valaha bemutatják-e az utolsó másfél etapját a szériának.

hirdetés

Tévében ugyan továbbra sem érkezik folytatása, azonban az egyik legnagyobb hazai streamingszolgáltató kínálatába hamarosan megérkezik. A The Walking Dead 10. évadának itthon le nem adott utolsó 6 része szeptember 1-jén kerül fel az HBO GO-ra. A médiavállalat a SorozatWiki kérdésére elárulta, hogy a sorozat új részei egyből szinkronosan érkeznek a platformjukra, így ősztől a produkció teljes 10. szezonja elérhető lesz náluk.

Amerikában augusztus 15-én debütált a a The Walking Dead 11. és egyben utolsó évada. Azt egyelőre az HBO-nál nem tudták megmondani, hogy a későbbiekben bemutatják-e a produkció lezáró szezonját is.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre