A The Walking Dead első 8 évadát Magyarországon a FOX vetítette. 2018 tavaszán azonban megszűnt a hazai tévécsatorna és a sorozat jogait a Viacom vásárolta meg. A 9. szezontól a széria a hozzájuk tartozó RTL Spike-on volt látható, de úgy tudjuk hogy nem hozott jó nézettséget. Tavaly év végén az RTL Spike is megszűnt, így kérdésessé vált a széria folytatása. Amerikában jelenleg a 10. évadnál tartanak, hosszabb szünet után a szezon új részekkel február végén tér vissza az amerikai AMC-re.

Megkérdeztük a Viacomot, hogy esetleg más tévéadójukon (Comedy Central adók, Nickelodeon csatornák, Paramount Network, MTV) folytatják-e a The Walking Dead 10. szezonját. “Az RTL Spike megszűnése után vizsgáltuk, hogy volna-e lehetőség arra, hogy a sorozatot más csatornán folytassuk. Végül ez nem várható, mivel ez a sorozat nem illeszkedik a jelenlegi csatornáink profiljába” – válaszolta Szűcs László, a Viacom kommunikációs igazgatója a SorozatWikinek.

Mivel a tengerentúlon a sorozatot az AMC vetíti, megkerestük a hazai tévéadójukat üzemeltető médiavállalatot is, hogy nem fogják-e átvenni a produkciót, de kitérő választ adtak a kérdésünkre. Így jelen pillanatban úgy néz ki, az RTL Spike megszűnésével nem folytatódik tovább a The Walking Dead magyarországi vetítése. A sorozatból még másfél évad van hátra, ugyanis a 11. lesz a sorozat utolsó szezonja és nagy kérdés, hogy ez hazai csatornán, magyar szinkronnal valaha bemutatásra kerül-e.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője