Ma délelőtt jelent meg Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával egy évértékelő interjú a SorozatWikin. Fischer itt több bejelentést is tett, köztük azt is, hogy a Dr. Csont jogai hozzájuk kerülnek.

“…egy exkluzív bejelentést szeretnék tenni, 2018-tól a Dr. Csont is a TV2 Csoport csatornáin lesz látható. A teljes sorozat jogai nálunk lesznek a következő 10 évben és az RTL Klub, valamint a Cool helyett a Prime-ot fogják erősíteni. A versenytársnak ez komoly veszteség.”

A Dr. Csont az elmúlt évek legnézettebb amerikai sorozata volt az RTL Klubon. Eddig 11 évadot adtak le, csak az utolsó, 12. nem került képernyőre. Felmerül a kérdés, hogy a befejező szezon a TV2 Prime csatornáján lesz látható, vagy marad az RTL Klubon? Az sem világos, hogy ezek után mennyi ideig maradnak a sorozat ismétlései az RTL Klubon és a Coolon. Megkerestük ezekkel kapcsolatban az RTL Magyarországot.

hirdetés

“Az idén mindössze egyetlen évad (a 4.) esetében lesz jog arra, hogy más televíziós csatornán is megtekinthető legyen az RTL Magyarország népszerű sikersorozata, a Dr. Csont. Ugyanakkor az RTL Magyarország csatornáin még nagyon sokáig (legalább 2025-ig) látható lesz a széria – beleértve a sorozat záró, 12. évadát is” – válaszolta a SorozatWikinek a Marketing és Kommunikációs Igazgatóság.

hirdetés

A Trónok harca korábbi színésznője csatlakozott az egyik népszerű Marvel sorozat új évadához

Kiderült, hogy mikor jön a The Mandalorian 3. évada

Hamarosan érkezik a televíziós legendákról szóló műsor 2. évada a Spektrumra

Szűk két hónappal a premier után elkaszálták a Netflix vadonatúj horrorsorozatát

A Farm VIP-t és A nagy Őt érintő műsorváltozás lesz péntek este a TV2-n

Vadonatúj, reptéren forgó reality készül a TV2-re