Az RTL Klub tavaszi műsorrendjének második hetében vagyunk (az elsőnek az eredményeit itt foglaltuk össze). 25-én, hétfőn kis mértékben csökkent a Cápák között nézettsége, mely továbbra is közepesnek mondható és 18-49-ben 1,2 százalékponttal az RTL Klub nyerte az estét.

Kedden tarolt a Fókusz és kimagasló 20,7 százalékos közönségarányt hozott. A 20 perces bruttó (reklámokkal együtt) adáshosszabbítás eddig nem volt negatív hatással az eredményeire. A Drága örökösök is kiváló 19,5 százalékot produkált, míg a Barátok közt 14,2 százalékos száma jónak mondható. Az Exatlon Hungary 14,3 százalékos közönségaránya a megszokotthoz képest kicsit gyengébb, de még így is szépnek számít.

Az Alvilág 2. részének nézettsége, még a nagyon gyenge 1. epizódét is alulmúlta, 8,7 után tegnap 7,4 százalékot produkált. Ugyan nyert a mostanra még nagyobb bukóban lévő Legyen Ön is Milliomossal szemben (4,7%), de most már az RTL Klub főműsoridős csatornaátlagának felét sem hozta. Megint tarolt viszont az Éjjel-Nappal Budapest az RTLII-n és 7,2 százalékos közönségarányt produkált. Az elmúlt másfél hét adatai itt a vártnál is magasabbak.

hirdetés

Az RTL Klub főműsoridőben (19-23 óra) 15,1 százalékos közönségarányt produkált 18-49-ben, míg a TV2 11,8-at. Így kedden az Alvilág rossz számai ellenére is 3,3 százalékponttal az előbbi nyerte az estét. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Ők lettek a Párharc 3. évadának nyertesei

Eladják az RTL és a TV2 Csoport fontos gyártóját, a 9 országban jelen lévő Paprika Studios-t

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Alapítványnak

Ezek az új sorozatok érkeznek decemberben az HBO Maxra

Új előzetest kapott a True Detective hamarosan érkező 4. évada

Cigifüst, verekedős jelenet és az ifjú Zámbó Jimmy - exkluzív beszámoló A Király forgatásáról