Az RTL Klub tavaszi műsorrendjének második hetében vagyunk (az elsőnek az eredményeit itt foglaltuk össze). 25-én, hétfőn kis mértékben csökkent a Cápák között nézettsége, mely továbbra is közepesnek mondható és 18-49-ben 1,2 százalékponttal az RTL Klub nyerte az estét.

Kedden tarolt a Fókusz és kimagasló 20,7 százalékos közönségarányt hozott. A 20 perces bruttó (reklámokkal együtt) adáshosszabbítás eddig nem volt negatív hatással az eredményeire. A Drága örökösök is kiváló 19,5 százalékot produkált, míg a Barátok közt 14,2 százalékos száma jónak mondható. Az Exatlon Hungary 14,3 százalékos közönségaránya a megszokotthoz képest kicsit gyengébb, de még így is szépnek számít.

Az Alvilág 2. részének nézettsége, még a nagyon gyenge 1. epizódét is alulmúlta, 8,7 után tegnap 7,4 százalékot produkált. Ugyan nyert a mostanra még nagyobb bukóban lévő Legyen Ön is Milliomossal szemben (4,7%), de most már az RTL Klub főműsoridős csatornaátlagának felét sem hozta. Megint tarolt viszont az Éjjel-Nappal Budapest az RTLII-n és 7,2 százalékos közönségarányt produkált. Az elmúlt másfél hét adatai itt a vártnál is magasabbak.

Az RTL Klub főműsoridőben (19-23 óra) 15,1 százalékos közönségarányt produkált 18-49-ben, míg a TV2 11,8-at. Így kedden az Alvilág rossz számai ellenére is 3,3 százalékponttal az előbbi nyerte az estét. (Fotó: RTL Klub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre