Az elmúlt hetekben több műsorváltozás is volt a TV2-n, így szinte folyamatosan átalakultak a csatorna szombat és vasárnap estéi. Múlt héten szombaton 18:55-kor a Mutasd a hangod! 2. adása, majd 20 órától a Sztárban sztár leszek! 4. válogatója volt látható. Vasárnap pedig 18:55-től az átváltozós showműsor 5. válogatója, utána pedig filmek kerültek képernyőre. Emellett az előző hétvégén a Szerencsekerék VIP-t szünetre küldték. Idáig nem lehetett tudni, hogy miképp alakul a TV2 következő hétvégéje, most azonban újabb műsorváltozás mellett döntöttek. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Szeptember 23-án, most szombaton is teljesen elmarad a Tények Plusz, mely eredetileg 18:55-kor indult volna. A  múlt héthez hasonlóan, 18:55-kor a Mutasd a hangod! vadonatúj része lesz látható. Ezt követően jön a Sztárban sztár leszek! következő adása. A nagyszabású showműsor nem az eredetileg kiírt időpontban, 21 órakor, hanem 20 órától kerül képernyőre. Utána viszont filmek helyett, két hét után visszatér a Szerencsekerék VIP. Kasza Tibor műsora 21:45-kor kezdődik a csatornán.

24-én, most vasárnap a Sztárban sztár leszek! 18:55-kor fog indulni. Az eddig felsoroltak közül ez az egyetlen olyan produkció, aminek nem változik a kezdési időpontja. Utána vasárnap 20:40-kor megint új résszel jelentkezik a Szerencsekerék VIP. Ez azt jelenti, hogy Kasza Tibor produkciója egy hét szünet után dupla adással tér vissza a TV2-re. A műsorváltozás miatt a 22:05-re kiírt, Fekete özvegy című film elmarad.

A TV2 Csoport mellett, az RTL is hétvégi műsorváltozást jelentett be a legnagyobb csatornájára, melynek részletei itt olvashatóak.

hirdetés

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb júniusi újdonságai

Idén is adományt gyűjt a Fókusz Plusz a gyermekek részére

Vadonatúj előzetest kapott a Sárkányok háza 2. évada

Hamarosan hazánkban is látható lesz A renitens eredeti, francia verziója

Kiderült, hogy mikor érkezik A Gyűrűk Ura előzménysorozatának 2. évada a Prime Videóra