A Gyertek át! 5 évadon át az RTL Klubon volt látható. Tavaly ősszel, 4 év szünetet követően visszatért a produkció, melynek 6. évada már nem a tévéadón, hanem az RTL+-on volt látható. A 6. etap novemberben indult és januárban ért véget a streaming szolgáltatón. Az évad nagyon sikeres volt, ezért már idén nyáron folytatódott a műsor a 7. szezonnal. Hamarosan pedig az RTL-en is látható lesz a 6. évad, így azok is megnézhetik, akiknek nincs RTL+ előfizetésük.

hirdetés

A műsor 6. etapja szeptember 2-án, szombaton 22 órakor indul az RTL-en. A produkció várhatóan minden héten a The Voice után lesz látható – vette észre a SorozatWiki. Az évad 8 részből áll, ezért várhatóan 8 héten keresztül kerül képernyőre.

A Gyertek át 6. évadának első adásának vendégei Frohner Ferenc, fodrász és a Celeb vagyok, ments ki innen döntőse, Bódi Sylvi, szépségkirálynő, Kamarás Norbert, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és műsorvezető, Dombóvári István és Musimbe Dennis, humoristák, Dér Heni, énekesnő, Kabát Peti, volt focista és a Nyerő Páros műsorvezető segédje, valamint Lukács Miki, a Reggeli egykori műsorvezetője.

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon