Hétfőn, sajtótájékoztatón leplezte le a TV2, hogy október második hetétől milyen esti kínálattal is kívánják szórakoztatni a tévénézőket. Jelenleg minden hétköznap ugyanazt a két saját gyártású produkciót, a MasterChef VIP-t és A Piramist adják a főműsoridőben, október 8-tól azonban szinte minden nap más-más tartalom kerül képernyőre. A hazai készítésű műsorok mellett pedig ismét teret kapnak a premier külföldi sorozatok is.

A Ninja Warrior Hungary évadnyitó adása után, október 8-án 22:25-kor indul a TV2-n az Elrabolva (Taken) című akciósorozat, mely az azonos című filmtrilógia alapján készült. A főszereplője a fiatal Bryan Mills, aki azután kerül a CIA-hoz, miután több embert is megmentett egy vonaton a velük utazó bűnözőktől. Az akcióban egy közeli hozzátartozóját azonban elvesztette, és ez a tragédia készteti arra, hogy a CIA-nál dolgozva vegye fel a harcot a bűnözőkkel. A sorozat 2017-ben debütált az Egyesült Államokban és idén nyáron két évad után véget is ért. Az Elrabolva sorozatváltozata nem lesz teljesen ismeretlen a magyar közönség számára, ugyanis tavaly novemberben az AXN NOW-ra felkerült magyarul az első, tíz részes évada.

Az NCIS előző, 14. etapja 2017 márciusban indult a TV2-n, de hat rész után megszakították a sugárzást egy műsorváltozásnak köszönhetően. Az egykoron népszerű krimi hónapokra eltűnt a képernyőről, és csak tavaly júniusban folytatódott új epizódokkal, de akkor már nem a TV2-n, hanem a cégcsoport egyik kábeladóján, a Prime-on. A széria idén ismét visszatér a főadóra. Az új, sorban 15. évada október 11-től kezdve csütörtök esténként 22:20-kor lesz látható a TV2-n. Az NCIS legújabb, 16. évada pedig a napokban indult a tengerentúlon.

hirdetés

Ez a két sorozat mellett továbbra is láthatóak lesznek a már futó premier szériák, és érkezik több csatornapremier is. Hétfőnként 02:15-től dupla részekkel a Fejjel a falnak (Against the Wall) című 2011-es krimi, itthon még nem vetített első évada látható. Keddenként 22:35-től a Prime után a TV2-n is elindul az APB – A milliárdos körzet című, egy évadot megélt krimi. Szerdánként 00:10-kor a Lángoló Chicago hatodik évadát, utána 01:10-től a Briliáns elmék hetedik szezonját vetítik országos premierként. Október 10-től szerda esténként, a Sztárok és párok után 22:20-as kezdéssel kerül adásba a Zoo – Állati ösztön, mely korábban szintén a Prime-on volt látható. Csütörtökönként 02:30-kor a Bűnös Chicago itthon még nem látott ötödik etapjának részeit vetítik tovább. Péntekenként 00:50-kor az NCIS: Los Angeles 8. évada érkezik szintén csatornapremierként, mely után 01:50-től a Gotham lesz továbbra is látható októberben.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra