Folytatódik a SorozatWiki Podcast, melyben nagy interjúk formájában tévétársaságok vezetőivel, kreatív producerekkel, sorozatkészítőkkel, valamint műsorvezetőkkel és színészekkel ülök mikrofon mögé. Az első adásban az X-Faktor korábbi és jelenlegi kreatív vezetőjével beszélgettem, mely többek között itt hallgatható vissza. A második adásban az egyik legnépszerűbb magyarországi műsorvezető, Ördög Nóra volt a vendégem, akivel végigvettük a tévés karrierjét, a kezdeti időktől, egészen idén őszig.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Elmesélte, mi volt a legelső munkája és hogy a TV2-sök, hogyan ajánlották az RTL Klubot előrelépés gyanánt. Pontról pontra megnéztük, hogyan lett RTL-es gyakornoklányból a tévétársaság első számú műsorvezetője. Kifejtette, miért igazolt át a TV2-höz és hogy miért szeret ott dolgozni a mai napig. Végigvettük a nagyobb TV2-s szerepléseit (szóba kerül a most látható Ázsia Expressz és Dancing with the Stars is), valamint elárulta, hogy milyen volt többek között Stohl Andárssal, Sebestyén Balázzsal, Liluval, Majkával és Till Attilával közösen műsort vezetni. Tartsatok velünk erre a több mint 20 éves utazásra!

hirdetés

A műsor már meghallgatható a Soundcloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval (mobilon a “Listen in browser”-re kattintva):

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora