Március 8-án Magyarországon is váltotta az HBO GO-t az HBO Max. A technikai tudnivalókról itt írtunk részletesen. Az új szolgáltatáson nagyjából kétszer annyi tartalom látható, mint elődjén. Rengeteg film és sorozat is elérhetővé vált a platformon. Ugyanakkor az átállás nem egyik pillanatról a másikra történik, így számos tartalom csak később kerül fel az online videótár új verziójának kínálatába. Ennek ellenére megpróbáltuk összegyűjteni a legérdekesebbnek ígérkező szériákat.

hirdetés

A streaming szolgáltató legnépszerűbb tartalmai az HBO GO után az HBO Max-on is megtalálhatóak. Továbbra is megtekinthető többek között a Trónok harca, az Eufória, az Utóhatás, a Westworld, a The Walking Dead, az Agymenők, a Jóbarátok, a Farkas gyermekei, az És egyszer csak… az Easttowni rejtélyek, a Csernobil vagy Az aranykor összes eddig megjelent epizódja. Ezeken kívül a Warner Bros. klasszikus sorozatai is fellelhetőek a kínálatban. Olyan szériák váltak elérhetővé teljes egészükben – ráadásul magyar szinkronnal -, mint az OdaátA rejtély, A két pasi – meg egy kicsi vagy a Vámpírnaplók.

Két nappal a tengerentúli bemutatója után itthon is debütált az HBO vadonatúj, igaz történeten alapuló szériája, a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése (Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty). A produkció új részei keddenként kerülnek fel az online videótárba. Elérhetővé vált Az öngyilkos osztag januárban indult spinoffjának, a Peacemaker – Békeharcosnak (Peacemaker) a 8 részes 1. évada. A John Cena főszereplésével készült sorozat a kritikusoktól pozitív visszajelzéseket kapott.

Megérkezett a népszerű új-zélandi rendező, Taika Waititi legújabb produkciójának első három epizódja. A zászlónk halált jelent (Our Flag Means Death) Stede Bonnet kalandjait dolgozza fel, aki hátra hagyta a családját, a munkáját, a birtokát, az életét, hogy kalóznak állhasson. Azonban a kalózok többségével szemben ő megpróbál a vízen is úriember maradni, akitől messze áll az erőszak. A széria hetente jelentkezik majd új epizóddal.

Kiemelkedik ezeken kívül még több 2021-es sorozat is. A Tizenegyes állomás (Station Eleven) 3 hónappal az amerikai premier után vált láthatóvá itthon is. A történet egy poszt-apokaliptikus világban játszódik. Egy szörnyű vírus túlélőiről szól, akik megpróbálják újraépíteni és újragondolni a világot, miközben veszteségeiket sem felejtik el.

Elérhetővé vált A lány a múltból (The Girl Before), mely egy decemberben indult 4 részes thriller adaptáció, J. P. Delaney könyvét dolgozza fel. Jane lehetőséget kap arra, hogy beköltözzön egy gyönyörű, minimalista házba, melyet egy rejtélyes építész tervezett. Csak egy bökkenő van: a lakóknak be kell tartaniuk a férfi által alkotott szigorú szabályrendszert.

Szűk 10 hónappal az eredeti premier után, március 8-án felkerült az HBO Max kínálatába a Hacks – A pénz beszél (Hacks) 1. szezonja is. A történet egy sötét mentorkapcsolatról szól, ami Deborah Vance, egy Las Vegas-i komikus és egy 25 éves kívülálló között alakul ki. A Szerelemre tervezve (Made for Love) tavaly áprilisban indult el az HBO Maxon, most pedig már Magyarországon is megtekinthető. Hazel Green menekülni kényszerül, miután 10 évig fojtogató házasságban élt egy kontrollmániás tech-milliárdossal. A 30-as éveiben járó nő rájön, hogy férje egy Made for Love nevű megfigyelőchipet ültetett belé.

Minden eddiginél több HBO-sorozat érkezik majd Magyarországra az elkövetkezendő hónapokban, azonban kettő talán ezek közül is kiemelkedik. Hamarosan érkezik A besúgó. 2018 után először készít magyar gyártású szériát a streaming szolgáltató. Egyelőre nem tudni a pontos premierdátumot, azonban a februárban nyilvánosságra hozott előzetesből kiderült, hogy az 1985-ben játszódó széria már idén tavasszal látható lesz az online videótáron.

A Trónok harca – Sárkányok háza világszinten talán az egyik leginkább várt, HBO Max-ra készülő sorozat. A széria 300 évvel az anyasorozat előtt játszódik és a Targaryen családról szól majd. A regények írója, George R. R. Martin elárulta, hogy a sorozat forgatása már befejeződött, azonban a premierdátummal kapcsolatban csak annyit írt a blogjára, hogy időben tudni fognak róla a rajongók.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai