Március 8-án megszűnik az HBO GO. Helyére az HBO tulajdonosának legújabb streaming szolgáltatása, az HBO Max érkezik. Kedden sor is kerül az átállásra, az HBO GO-s fiókok automatikusan átváltoznak HBO Max-os fiókokká. A korábbi előfizetők több, mint 30%-os kedvezmény kapnak az előfizetésül teljes időtartalmára, mint ahogy azok is, akik március 31-ig igénylik az új szolgáltatást. Az HBO Max-on nagyjából kétszer annyi tartalom lesz elérhető, mint elődjén, ezekről külön cikk formájában számolunk majd be. Megkérdeztük az HBO Magyarországot, hogy az HBO GO-t váltó szolgáltatás mely eszközökön lesz elérhető. A tőlük kapott listát a cikk alján közöljük.

hirdetés

Az HBO Max március 8-án 15 különböző országban indult el és váltotta le az HBO GO-t: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Hollandia, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

„Hatalmas öröm számunkra, hogy az HBO Max már Magyarországon is streamel, és egy helyen teszi elérhetővé a legjobb szórakoztató tartalmakat, filmeket, európai produkciókat és gyerekműsorokat. Ráadásul a remek történetek magyar rajongóinak hihetetlen ár-érték arányt kínálunk, amikor a normál havi árból előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30%-os kedvezményt biztosítunk”

– fogalmazott Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA régiós igazgatója, majd hozzátette:

„Közép-Kelet-Európa volt az, ahol 1991-ben az első lineáris csatornáink megjelenésével minden elkezdődött európai üzletágunk számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy ma, több mint 30 évvel később teljesen újfajta hozzáférési lehetőséget biztosíthatunk a régió rajongóinak az összes kedvenc szórakoztató műsorukhoz.”

Az HBO GO közvetlen előfizetőit automatikusan átirányítják az új platformra, ahol kedvezményes, mindössze 1590 forintos havi díjat fizetnek majd az HBO GO jelenlegi, 1890 forintos díja helyett. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30%-os kedvezményt kapnak a normál havi díjból. Tehát ez azt jelenti, hogy ez az ajánlat egészen addig tart, ameddig valaki folyamatosan előfizet a szolgáltatásra.

Ugyanezzel a kedvezményes havi díjjal fizethetnek elő a szolgáltatásra szerződésük teljes időtartama alatt azok az új ügyfelek is, akik március 31. előtt regisztrálnak. Azok számára, akik március 31. után regisztrálnak, a normál díjas havi előfizetés havonta 2390 forintba kerül majd. Emellett egy új, kedvezményes éves előfizetés is bevezetésre kerül, amely 12 hónapos hozzáférést tesz elérhetővé nyolc hónap áráért.

A SorozatWiki megkérdezte az HBO Magyarországot, hogy pontosan mely eszközökön lesz elérhető az HBO Max. Megkeresésünkre az alábbi listát küldték:

  • weben: a Chrome, a Firefox és a Microsoft Edge (legfrissebb verzió), illetve a Safari (12-es vagy frissebb verzió)
  • Apple eszközön: Apple iPhone, iPad, iPod Touch (iOS 12.2 vagy frissebb verzió), Apple TV 4K vagy Apple TV HD-n a legfrissebb tvOS-szel és AirPlay-en
  • Google eszközön: Android telefon és tablet (OS 5 vagy frissebb verzió), Android TV (Android OS 5 vagy frissebb verzió) és Chromecast
  • Samsung eszközön: Samsung TV (2016-os model vagy frissebb)
  • LG eszközön: LG Smart TV webOS 3.5 vagy frissebb
  • Microsoft Xbox: Xbox One és Xbox Series X|S
  • Sony: Playstation 4 és Playstation 5

Az HBO Max-on nagyjából kétszer annyi tartalom lesz elérhető, mint elődjén, melyekről hamarosan cikk formájában beszámolunk.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát