A héten véget ér az RTL Klub tavaszi műsorrendje. Jövő hétfőtől, június 20-tól esténként vadonatúj, nyári struktúra lesz látható a csatornán. Június 17-én befejeződik A Konyhafőnök, egy nappal később pedig véget ér A mi kis falunk 6. évada. Érkezik a Mestercukrász 2. etapja, valamint egy héttel később folytatódik a Magnum is. Lássuk a részleteket!

(RTL Magyarország/Gerencsér Anna)

A Fókusz továbbra is 18:55-kor lesz látható a csatornán és a hossza sem változik. Hétköznaponként 20 órakor Liptai Claudia vezetésével indul a Mestercukrász 2. évada. A gasztro reality bruttó (reklámokkal együtt) közel 2,5 órán át fog tartani. Ez azt jelenti, hogy a produkció idei adásai jelentősen – mintegy 25 perccel – hosszabbak lesznek, mint az 1. szezon részei voltak. A főműsoridő végén az RTL Híradó – Késő esti kiadása 10 perccel korábban, 22:35 helyett 22:25-kor kezdődik majd.

hirdetés

Ez azonban csak egy hétig lesz így. Június 27-én debütál a Magnum 4. évada. Az amerikai sorozat a Mestercukrász után, 22:35-kor lesz majd látható. Onnantól kezdve a Híradó – Késő esti kiadása csak bő egy órával később, 23:35-kor indul majd.

Szombaton a Fókusz Plusz továbbra is a megszokott időben várja a nézőket. Június 18-án véget ér A mi kis falunk 6. évada. Helyette szombat esténként filmeket sugároz majd a csatorna. Az RTL Klub vasárnap esti struktúrájában nem történt változás, A nép szolgája ezentúl is 19 órakor kerül képernyőre, dupla epizóddal. A produkció 2. évada szünet nélkül érkezik a csatornára.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor