A Mestercukrász 1. évada tavaly nyáron volt látható az RTL Klubon. November elején bejelentették, hogy 2022-ben érkezik a produkció 2. szezonja is, most pedig az is kiderült, hogy pontosan melyik nap indul a 2. etap. Szerda reggel az RTL Magyarország nyilvánosságra hozta, hogy a Mestercukrász 2. évada június 20-án, hétfőn debütál az RTL Klubon. Részletek a médiavállalat közleményében:

hirdetés

A Mestercukrász (gyártó: Solaz Media) új évadában 24 játékos próbálja megolvasztani a szigorú zsűri szívét, de a fináléban ismét csak ketten küzdhetnek meg az ötmillió forintos fődíjért és a Mestercukrász címért.

A versenyzőket ezúttal is minden nap komoly szakmai kihívások várják, legyen szó égetett tésztáról, bonbon- vagy éppen fagyikészítésről, de feladat lesz egy közkedvelt koktél újragondolása is sütemény formájában. Az idő most is a játékosok ellen fog dolgozni: a közös sütések alkalmával a séfek továbbra is veszedelmes tempót diktálnak majd! Újdonságként csapatversenyek is nehezítik a játékot – sosem látott feszültséget teremtve ezzel a konyhában!

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját ezúttal is az előző évadban már megismert, háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Juhos József mestercukrász ezúttal sem fogja cukormázba burkolni a kritikát, és a versenyzőknek Enzsöl Balázs cukrászséfet sem lesz egyszerű tortalapra kenni.

Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök: június 20-tól minden hétköznap este az RTL Klubon. A műsor a televíziós adást követően visszanézhető az RTL Most felületén.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része