Április 17-én új, saját gyártású produkció érkezik a VIASAT6-ra. Az Antikhősökben hírességek kínálják fel fontosabbnál fontosabb tárgyaikat egy jó ügy érdekében. A jótékonysági műsor házigazdája Szabó Kimmel Tamás, a műtárgyszakértője pedig Megyesi Balázs lesz. Az Antikhősök szombaton 10 órakor indul a VIASAT6-on. A műsor minden szombaton ugyanebben az időpontban jelentkezik új részekkel.

A produkcióban szereplő ismert személyiségek kedvenc tárgyaikon kívül felajánlanak további 100 000 forintot is, melyet a műsorvezetők hétről hétre újabb műtárgyakba fektethetnek be. Szabó Kimmel Tamás és Megyesi Balázs igyekeznek minél jobb áron eladni ezeket az eszmei értékű kincseket, hogy az adományozók által kiválasztott alapítványok a lehető legnagyobb támogatást kapják.

A műsorvezető páros megkapja a tárgyakat és a pénzt, ezek után pedig kezdetét veszi a kereskedés. Találkoznak rajongókkal, bejárják a régiségboltokat és mindenkivel alkudoznak, hogy minél jobb üzleteket kössenek. Az Antikhősök csapata a befolyt összeggel az UNICEF Magyarország Kilátó Élményprogramját segíti, amelyből a gyermekjogi szervezet egy budapesti gyermekotthonnak épít játszóteret.

A műsorban találkozhatunk többek között Balogh Leventével, Dér Henivel, Bakos Gergővel, Falusi Mariannal, Lang Györgyivel, Edvin Martonnal, Marton Adriennel, Ónodi Eszterrel, Peller Annával, Lukács Miklóssal, Szentesi Évával, Szécsi Zoltánnal és Zsidró Tamással is. Vajon mennyi adományt sikerül összegyűjtenie az Antikhősöknek? Kiderül szombatonként 10 órakor a VIASAT6-on!

(A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz