A Lucifer ötödik évadának első fele a vártnál sokkal később, tavasz helyett csak augusztus 21-én érkezett meg a Netflixre. A rajongók ráadásul nem is láthatták végig a 16 részes szezont, mert az online videotár két részletben teszi azt közzé. Tom Ellis, a produkció főszereplője nyár végén elárulta, hogy az évadzáró részt még le sem sikerült forgatniuk. A Lucifer stábja több más, nagy stábbal dolgozó amerikai produkcióhoz hasonlóan a koronavírus-járvány miatt hosszú kényszerszünetet tartott. A várva várt jó hír ősszel érkezett meg, miszerint szeptember 24-től ismét elindul a munka. Először a finálét veszik fel, aztán pedig szünet nélkül elkezdik a 6. és egyben utolsó etap forgatását is.

Most újabb jó hírnek örülhetnek a Lucifer rajongói, ahogy a Screenrant beszámolt róla, az 5. szezon fináléját végre sikerült felvenniük. Az epizódnak mindössze a 40 százaléka volt kész, így nem kis munka volt befejezni azt. Október 6-án pedig szünet nélkül el is kezdték az utolsó évad munkálatait, mely 10 részes lesz.

“A mai napon befejeztük a finálét és neki is láttunk a 6. évadnak! Szeretnék köszönetet mondani a stábtagoknak és a színészeinknek is, mindannyian emberfeletti tempóban dolgoznak azért, hogy minél gyorsabban és további leállások nélkül le tudjuk adni a kész anyagot a Netflixnek! Kőkemény munka van a hátunk mögött, de az 5. szezon zárórésze már dobozban van!” – nyilatkozta Joe Henderson, a Lucifer egyik showrunnere. Az amerikai sajtó szerint amennyiben a koronavírus-járvány nem szól közbe, a Lucifer 5. évadának második fele 2021 első felében kerülhet képernyőre, míg a lezáró szezon csak 2022-ben érkezhet meg az online videotár kínálatába.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra