Februárban jelentették be, hogy jön a ValóVilág 12. évada, akkor még azt közölték, hogy nyáron lesz látható. Márciusban Kolosi Péter a SorozatWikinek adott évértékelő interjú során elárulta, hogy a reality elsődleges premierje az RTL+-on lesz, de később az összefoglalók a Coolon is láthatóak lesznek. Most pedig a médiavállalat leleplezte a produkció friss szezonjának premierdátumát és a vetítésének részleteit. A ValóVilág 12. etapja május 5-én, vasárnap 21 órakor indul az RTL+-on és az RTL-en, a további adások pedig hétköznap 20 órakor az RTL+-on, 22 órakor pedig a Coolon lesznek megtekinthetőek. További részletek a médiavállalat közleményében:

hirdetés

Tizenkettedik alkalommal tehetik próbára magukat a villalakók, akik ezúttal is számtalan izgalmas kihívással találják szembe magukat, mígnem a végén egyvalaki kimondhatja: „Én vagyok az, aki mindent visz!”. Az addig vezető út azonban megannyi Kiválasztással, Kihívással és Párbajjal teli. Ha a villalakó minden akadályt legyőz, a Fináléban bizonyíthat és vívhat meg a nézők végső szimpátiájáért, valamint a főnyereményért. Féltett titkok, érzelmek, dráma, feszültség: a ValóVilág12 elképesztő fordulatokat tartogat mindenki számára!

A Beköltözés 21:00-tól élőben látható az RTL+ felületén, amellyel párhuzamosan az RTL nézői is szemtanúi lehetnek a villalakók bemutatkozásának és Villába lépésének. Ekkortól veszi kezdetét a játék, ami valóság: az RTL+ felhasználói pedig napi 24 órában streamelhetik mindazt, ami a Villa falain belül történik. Sőt, nemcsak betekintést nyerhetnek a ValóVilág12 játékosainak életébe, de mindent megtudhatnak kedvenceikről, a történésekről, valamint egyes exkluzív tartalmakat, csak az RTL+ felületén követhetnek nyomon.
Az Összefoglalók mindennap 20:00-tól az RTL+ felületén jelentkeznek, 22:00-tól pedig a Cool nézői is figyelemmel kísérhetik a villalakók életének legizgalmasabb történéseit.

A játék, ami valóság és most már egész nap nézheted! Május 5-től az RTL+ felületén!

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)