Csütörtökön a SorozatWiki megírta, hogy 3 és fél év után távozik Schluth András, a TV2 Csoport produkciós és tartalomszolgáltatási igazgatója. A tévétársaság a hírt megerősítette az oldalunknak és hozzátették, hogy a szakember hónap végéig marad a cégnél. Mostanra pedig már meg is van az utódja. A SorozatWiki információi szerint Ökrös Gergely lesz a TV2 Csoport új produkciós és kreatív igazgatója. Így a jövő évtől ő irányítja a gyártási és a műsorkészítési területet és többek között közvetlen főnöke lesz a szórakoztató produkciókat és sorozatokat megvalósító kreatív producereknek is.

Ökrös Gergely 2016-ban díjat vesz át az egyik TV2-s műsor kapcsán (Fotó: SorozatWiki/Televíziós Újságírók Díja)

Ökrös korábban dolgozott az MTV-nek, a Viasatnak és az RTL Klubnak, majd sokáig a TV2 egyik fontos szakembere volt. 2012-től 2016-ig a TV2 Csoport kreatív vezetője volt, majd 2016-tól a főcsatorna program és kreatív igazgatója lett, 2017-től pedig kreatív igazgatóként folytatta. Végül 2019-ben Dirk Gergens leváltása után hatalmas átalakítások kezdődtek, számos vezető, köztük Ökrös Gergely is akkor távozott a tévétársaságtól.

hirdetés

Úgy tudjuk, hogy utána a Paprika Studios román műsorain dolgozott, majd 2020 tavaszától a hozzá tartozó cég lett a Jóban Rosszban gyártója. A SorozatWiki információi szerint az utóbbi időkben a TV2 Csoporthoz tartozó szlovén Planet TV-nél készített műsorokat, most pedig két és fél évvel a távozása után lehet újra a tévétársaság egyik meghatározó vezetője. A hírrel kapcsolatban megkerestük a médiavállalatot is.

“2022. január 1-től Ökrös Gergely produkciós és kreatív igazgatóként valóban újra csatlakozik a TV2 Csoporthoz, aki a szlovéniai Planet TV gyártási és kreatív területet is felügyeli majd. Sokéves tapasztalattal rendelkezik a cégről, így tovább erősíti a TV2 gyártási és kreatív szakembereinek sorát, és ezzel nagyban hozzájárul a cég növekedéséhez”

– válaszolta a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban