Március közepén a koronavírus terjedése miatt az összes többi magyar sorozat mellett leállították a Jóban Rosszban forgatását is. Nem sokkal később, március 23-tól egy műsorváltozást követően módosultak a SuperTV2-n a napi széria kezdési időpontjai, mely nettó 45 helyett 20-25 perces epizódokkal folytatódott. Akkor a TV2 Csoport megerősítette az oldalunknak, hogy azért döntöttek rövidítés mellett, hogy egy hosszan tartó forgatási szünet esetén is minél tovább képernyőn tudjon maradni a sorozat. Úgy néz ki azonban, hogy nem kell kényszerpihenőre vonuljon a széria.

A SorozatWiki információi szerint új gyártóval, a tervek szerint májusban újraindulnak a Jóban Rosszban felvételei. Úgy tudjuk, hogy a produkciót készítő IKO Műsorgyártó a mostani helyzetben a világjárvány miatt nem akarta vállalni a forgatás folytatását. Az Ökrös Gergelyhez tartozó Media Links Production viszont egy új módszerrel vállalta, hogy tovább gyártja a szériát, ezért ugyan nem önállóan, hanem az IKO Műsorgyártó alvállalkozójaként, de ez a cég készíti tovább a szériát. Ökrös sokáig a TV2 Csoport kreatív vezetője volt (egy ideig a programigazgatója is), majd tavaly áprilisban teljesen távozott a médiavállalattól.

Nem ez lesz az első magyar sorozatforgatás, mely a koronavírus miatti leállások után újraindul. Pár napja elsőként számoltunk be róla, hogy a május 1-jén a TV2-n debütáló, Egyszer volt Budán Bödör Gáspár felvételei is folytatódtak. A SorozatWiki információi szerint, amennyiben pár hét múlva valóban sikerül újraindítani a Jóban Rosszban felvételeit, úgy nem kell kényszerszünetre küldeni és folyamatos lesz a Jóban Rosszban SuperTV2-s vetítése.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a csatornát. „Előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Ökrös Gergellyel és a terveink szerint májustól folytatjuk a Jóban Rosszban sorozatunk forgatását” – válaszolta a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

Ilyen lesz A Csontember, az RTL Klub napokban induló új amerikai sorozata

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához