Javában tart a TV2 teljes átszervezése, Andy Vajna és Dirk Gerkens ezekben a hetekben döntenek a csatorna új vezetéséről. Elsőként január közepén távozott Shadia Nugud, aki hivatalosan tartalom és kreatív igazgató volt, de ezt a pozíciót mindenhol máshol programigazgatónak hívják. A múlt héten pedig Halkó Gabriella lett a cég gazdasági és stratégiai igazgatója, valamint pár óra alatt kirúgtak 5 vezetőt. Ma újabb hírek érkeztek, megvan ki tölti be az egyik legfontosabb pozíciót, Ökrös Gergely lett a TV2 új programigazgatója – értesült az Index.

A hírről megkérdeztük a csatornát, ahol a TV2 sajtóosztálya megerősítette a kinevezést. Ökrös eddig a TV2 kreatív vezetője volt, a tartalom és kreatív igazgatóságon belül Shadia Nugud közvetlen beosztottjaként felelt a cégcsoport saját gyártású műsoraiért. Televíziós pályafutását 1998-ban kezdte és korábban dolgozott az MTV-nek, a Viasat-nak és az RTL Klubnak is. Olyan sikeres műsorok fűződnek a nevéhez, mint a Survivor, a ValóVilág, vagy épp a Sztárban sztár.

Mivel Dirk Gerkens, a TV2 új vezérigazgatója (bár egyelőre a pozíciója csak elméleti, a poszttal járó feladatok a tulajdonos Andy Vajnához tartoznak) a kinevezés után rögtön kijelentette, hogy a kábelportfólió kiemelt fontosságú, Ökrös mellé a mai nappal Fischer Gábort is kinevezték, ő a kábelcsatornák programigazgatója lesz, és közösen irányítják majd a programmingot – írja az Index.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát