Az Utódlás (Succession) 2018 nyarán debütált az HBO-n. A produkció 2. évada 2019-ben, a 3. szezonja pedig 2021-ben került fel a streaming szolgáltató kínálatába. Néhány nappal a 3. etap premierje után már be is rendelték a sorozat 4. évadát, február végén pedig az is kiderült, hogy a 4. szezonnal véget ér a széria. Jesse Armstrong, a sorozat alkotója és showrunnere akkor elárulta, hogy nem akarták a végtelenségig nyújtani a történetet és a döntést 2021 végén hozták meg az írokkal közösen, így a produkció megfelelő lezárást kap.

hirdetés

A sorozat 4. évada március 27-én indult az HBO Maxon. Eddig 9 epizód jelent meg az utolsó etapból, ami azt jelenti, hogy hamarosan véget ér a széria. Az Utódlás 4. szezonjának 10., egyben befejező része magyar idő szerint május 29-én, hétfőn hajnalban válik majd elérhetővé a streaming szolgáltatón.

Az Utódlás egyébként rendkívül népszerű a kritikusok és a nézők körében is. A széria eddig 13 Emmy-díjat nyert, 2020-ban és 2022-ben ráadásul a legjobb drámasorozat-kategóriában is diadalmaskodott, ami az egyik legnagyobb elismerésnek számít. A produkció a meghatározó Rotten Tomatoes oldalon is pozitív kritikákat kap, az 1. évad jelenleg 89%-on, a 2., a 3. és a 4. etap pedig 97%-on áll. A 4. szezon 3. epizódja pedig egészen elképesztő, 100%-os mutatóval rendelkezik az oldalon.

 

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en