Néhány napja elsőként ismertettük részletesen a TV2 nyári műsorrendjét, most pedig a másik nagy országos kereskedelmi csatornáéról is már tudni néhány információt. Az RTL Klub a TV2-vel ellentétben nem egyszerre, hanem több hét alatt változtat majd a kínálatán. A következő másfél hétben véget érnek a csatorna karanténműsorai, így első lépésben még csak hétvégén állnak át nyári programstukatúrára.

Május 23-án, most szombaton lesz a Made in Karantén 6. és egyben befejező adása. Az otthoni tehetségkutató ugyan nem hozott szörnyű nézettséget, de csak az elején tudott jó számokat elérni, így nem annyira jött be az RTL Magyarországnak. A helyét május 30-ától a Négy esküvő és egy temetés című új sorozat veszi át, melyet néhány mondatban korábban itt mutattunk be, de a napokban egy részletesebb cikkben is írunk majd róla. A széria ugyanúgy a Fókusz Plusz után, 20 órakor lesz látható. Június 6-án véget ér a Mellékhatás első évada is, de azt egyelőre még nem tudni, hogy mi érkezik a helyére.

Május 31-én, jövő vasárnap búcsúzik a Maradj haza magadnak! és a Segítség! Itthon vagyok!. Az elmúlt hetekben mindkettő nagyon gyenge nézettséget hozott, így biztosan nem lesz folytatásuk. Június 7-én a karanténműsor sávjában a Házasodna a gazda bevezető epizódja lesz látható, melynek a folytatása csak valamikor ősszel érkezik. Június 14-től pedig várhatóan Cobra 11 és filmek uralják majd az RTL Klub vasárnap estéit.

Nem kell tovább várni a Doktor Balaton 2. évadára

Újabb szereplőjét jelentették be az Így jártam apátoknak

23. heti nézettség - Nagyot tarolt A Konyhafőnök utolsó hete

Már a jövő héten véget ér A mi kis falunk ismétlése az RTL Klubon

Megszűnik a Jakupcsek Plusz az ATV-n

8 év után távozik a Feketelista egyik főszereplője