Az RTL Magyarország kedden váratlanul bejelentette, hogy minden eddiginél korábban, már augusztus 3-án elindítja az első nagy őszi műsorát, A Konyhafőnök új, civil szereplős évadával. A TV2 a következő hónap elején eredetileg még többek között A hegyi doktor – Újra rendel friss részeit és A Piramis ismétléseit adta volna. Úgy néz ki azonban, hogy azonnal reagálnak a konkurencia lépésére, és csütörtök délután műsorváltozást jelentettek be.

Végül a TV2-n az RTL Klubhoz hasonlóan szintén augusztus 3-án indul az első őszi produkció, a MasterChef VIP 2. évadával. A TV2-s gasztro realitynek az első évada 2018 őszén egyszer már megbukott, így az akkor már felvett új szezon vetítését évekig húzták és most is csak a SuperTV2-re érkezett volna. Ezzel a lépéssel a TV2 azonban úgy tudja elindítani hamarabb kvázi az őszi műsorrendjét, hogy a későbbre tervezett műsorokból sem fog előbb kifogyni.

A MasterChef 2. évadában Gregor Bernadett, Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldizsár fognak versenyezni. A produkció új zsűritagjai Pintér Katalin, a Gerbeaud étterem tulajdonosa, Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefje és Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta konyhafőnöke, a Dining Guide Az Év Ifjú Séftehetsége díjat elnyert séfje. A műsorvezető Ördög Nóra lesz. A MasterChef VIP a Tények Plusz után 19:40-től lesz látható, így fél órával előbb kezdődik majd, mint az RTL Klub gasztro realityje.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki