2020 januárjában debütált Magyarországon az egyik legnézettebb török sorozat, a Remények földje. A produkció itthon is hamar népszerű lett a TV2-n, az első után azonnal műsorra is tűzték a második évadát. A két szezont együtt nézve A bosszú csapdájában mellett az elmúlt 4-5 év legnépszerűbb török szériája lett hazánkban. A tévétársaság novemberben, a 2. évad zárása után azonban pihenőre küldte a Remények földjét.

hirdetés

Később Fischer Gábor a SorozatWikinek adott évértékelő interjúban elárulta, hogy azért kellett szünetre küldeni a sorozatot, mert majdnem utolérte a törökországi vetítéseket. Ugyanebben az anyagban bejelentette, hogy még idén képernyőre tűzik a népszerű széria folytatását, de egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy meddig kell erre várni.

November 4-én lesz a Remények földje 3. évadának magyarországi premierje – tudta meg a SorozatWiki a TV2 Csoporttól. Így közel egy év szünet után két és fél hét múlva visszatér az egyik legjobban várt török sorozat a TV2-re.

Törökországban egyébként továbbra is nagy siker a produkció. A Remények földje 4. szezonja pár hete indult hazájában, így még biztosan sokáig látható lesz itthon a sorozat.

hirdetés

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

23. heti nézettség - A The Floor lett az elmúlt évek legsikeresebb RTL-es vetélkedője

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada

Kiderült, hogy mikor érkezik az Elit utolsó évada a Netflixre

A 2. évad premierje előtt berendelték a Sárkányok háza 3. szezonját