2020 januárjában debütált Magyarországon az egyik legnézettebb török sorozat, a Remények földje. A produkció itthon is hamar népszerű lett a TV2-n, az első után azonnal műsorra is tűzték a második évadát. A két szezont együtt nézve A bosszú csapdájában mellett az elmúlt 4-5 év legnépszerűbb török szériája lett hazánkban. A tévétársaság novemberben, a 2. évad zárása után azonban pihenőre küldte a Remények földjét.

Később Fischer Gábor a SorozatWikinek adott évértékelő interjúban elárulta, hogy azért kellett szünetre küldeni a sorozatot, mert majdnem utolérte a törökországi vetítéseket. Ugyanebben az anyagban bejelentette, hogy még idén képernyőre tűzik a népszerű széria folytatását, de egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy meddig kell erre várni.

November 4-én lesz a Remények földje 3. évadának magyarországi premierje – tudta meg a SorozatWiki a TV2 Csoporttól. Így közel egy év szünet után két és fél hét múlva visszatér az egyik legjobban várt török sorozat a TV2-re.

Törökországban egyébként továbbra is nagy siker a produkció. A Remények földje 4. szezonja pár hete indult hazájában, így még biztosan sokáig látható lesz itthon a sorozat.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője