2020 januárjában debütált Magyarországon az egyik legnézettebb török sorozat, a Remények földje. A produkció itthon is hamar népszerű lett a TV2-n, az első után azonnal műsorra is tűzték a második évadát. A két szezont együtt nézve A bosszú csapdájában mellett az elmúlt 4-5 év legnépszerűbb török szériája lett hazánkban. A tévétársaság novemberben, a 2. évad zárása után azonban pihenőre küldte a Remények földjét.

hirdetés

Később Fischer Gábor a SorozatWikinek adott évértékelő interjúban elárulta, hogy azért kellett szünetre küldeni a sorozatot, mert majdnem utolérte a törökországi vetítéseket. Ugyanebben az anyagban bejelentette, hogy még idén képernyőre tűzik a népszerű széria folytatását, de egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy meddig kell erre várni.

November 4-én lesz a Remények földje 3. évadának magyarországi premierje – tudta meg a SorozatWiki a TV2 Csoporttól. Így közel egy év szünet után két és fél hét múlva visszatér az egyik legjobban várt török sorozat a TV2-re.

Törökországban egyébként továbbra is nagy siker a produkció. A Remények földje 4. szezonja pár hete indult hazájában, így még biztosan sokáig látható lesz itthon a sorozat.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna