A TV2-n a török sorozatok rajongói évről-évre megtalálhatják a számításukat, hiszen olyan szériák futottak a csatornán a közelmúltban, mint a Fatmagül, a Feriha, vagy éppen a Madárka. Most a rendkívül drámai Anya helyére érkezik a Remények földje című újdonság. Az egyik jelenleg hazájában legnézettebb török sorozat mutatkozik be a magyar képernyőkön, amely nemzetközileg Bitter Lands címmel várt ismertté. A széria 2018 szeptember 13-án került először adásba a török ATV-n, és olyan sikeres lett, hogy már a második évada is elindult 2019-ben.

A Remények földje ma délután, 16:45-kor debütál a TV2-n és mostantól minden hétköznap új epizódokkal jelentkezik. A telenovella a Richard Gere főszereplésével bemutatott, 1978-as, Mennyei napok című filmje alapján készült. A széria Terrence Malick klasszikusát szorosan dolgozza fel, csak éppen Chicago helyett Törökország fővárosából indul a történet, de hasonlóan izgalmas felütéssel.

A Remények földje a 70-es évek Isztambuljában játszódik, és egy varrodában dolgozó lányról, Züleyháról szól. A szorgos fiatal nő féltestvére, a szerencsejáték-függő Veli miatt kerül slamasztikába. A férfi karmai közül egyedül Yilmaz tudja kiszabadítani a lányt, az ifjú szerelmespárnak azonban egy, a török fővárostól távoli birtokon kell elrejtőznie. Züleyha és Yilmaz testvérpárnak adják ki magukat új otthonukban, a bonyodalmak azonban itt sem kerülik el őket, amikor a nekik munkát adó földbirtokos beleszeret a szépséges lányba és feleségül kéri.

hirdetés

A produkció főszerepeiben más török sorozatokból ismert sztárokat is láthatunk. Ilyen például a Ferihában Zehra Yilmazt és az Anyában Gönül Aslant alakító Vahide Percin, de a Végtelen szerelemben Ayhan Kandarlıt játszó Kerem Alisik is sok török sorozat rajongó számára lehet ismerős. A török sorozatokra jellemző, hogy romantikus és könnyed hangvételűek. A Remények földje is egy derűsebb produkció, melynek a szerelem áll a középpontjában. Meddig tud bujkálni a fiatal pár üldözői elől? Rákényszerítik-e a házasságot Züleyhára? Kiderül mától, a Remények földje című új török sorozatból, minden hétköznap 16:45-kor a TV2-n.

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna