Múlt vasárnap Szabó Kimmel Tamás a Facebook oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy távozik a Mintaapákból. Akkor a TV2 Csoport úgy nyilatkozott oldalunknak, hogy ők is a közösségi médiából tudták meg a döntést és úgy tudjuk, a sorozatot készítő IKO Műsorgyártó vezetőit is hideg zuhanyként érték az események. Szabó Kimmel mellett több más főszereplő sem lesz ott a Mintaapák folytatásában, a témában számos hírt közöltünk már, az év televíziós botrányáról az összes cikkünk itt olvasható.

A Blikk információi szerint megvan, ki alakítja a produkció folytatásában Géza karakterét. A lap úgy tudja, hogy a Jóban Rosszban egykori Tamás atyája, Száraz Dénes váltja Szabó Kimmel Tamást.

A színész a TV2 szappanoperájából való hat évvel ezelőtti távozása óta ugyan szerepelt egy-két sorozatban, úgy mint a Korhatáros szerelem és a 200 első randi, ilyen jellegű, napi képernyős szereplést régen nem vállalt. Pedig a színész nagyon népszerű volt a kórházsorozat nézői között, amikor először kiírták, a rajongók petíciót írtak és visszakövetelték – fel is tűnt egy ideig egy másik szerepben a szériában – olvasható a Blikk anyagában. A lap megkereste a TV2 Csoportot, de a médiavállalattól azonban még nem kaptak választ.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra