Múlt vasárnap Szabó Kimmel Tamás a Facebook oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy távozik a Mintaapákból. Akkor a TV2 Csoport úgy nyilatkozott oldalunknak, hogy ők is a közösségi médiából tudták meg a döntést és úgy tudjuk, a sorozatot készítő IKO Műsorgyártó vezetőit is hideg zuhanyként érték az események. Szabó Kimmel mellett több más főszereplő sem lesz ott a Mintaapák folytatásában, a témában számos hírt közöltünk már, az év televíziós botrányáról az összes cikkünk itt olvasható.

A Blikk információi szerint megvan, ki alakítja a produkció folytatásában Géza karakterét. A lap úgy tudja, hogy a Jóban Rosszban egykori Tamás atyája, Száraz Dénes váltja Szabó Kimmel Tamást.

A színész a TV2 szappanoperájából való hat évvel ezelőtti távozása óta ugyan szerepelt egy-két sorozatban, úgy mint a Korhatáros szerelem és a 200 első randi, ilyen jellegű, napi képernyős szereplést régen nem vállalt. Pedig a színész nagyon népszerű volt a kórházsorozat nézői között, amikor először kiírták, a rajongók petíciót írtak és visszakövetelték – fel is tűnt egy ideig egy másik szerepben a szériában – olvasható a Blikk anyagában. A lap megkereste a TV2 Csoportot, de a médiavállalattól azonban még nem kaptak választ.

Így változik jövő héttől a TV2 esti műsorrendje

47. heti nézettség - Jól kezdett a Farm VIP és felvette a versenyt A Konyhafőnökkel

Több év után visszatér a Pénzt vagy éveket!

Joshi Bharat távozik a LifeTV-től

Ez várható a Farm VIP 2. évadában (x)

Így nézhető meg külön díj nélkül az RTL Most+-on A Tanár legújabb, 4. évada (x)