A New Amsterdam itthon elsőként a VIASAT6-on és az AXN-en volt látható, majd a Coolon is bemutatták. Idén januártól azonban a legnézettebb magyar csatornán, az RTL Klubon is műsorra tűzték, méghozzá napi rendszerességgel. Több év után ez volt a tévéadó első új amerikai sorozata, ami nem bukott meg, sőt a vetítés hatására közönségsiker lett. A mi oldalunkon is rengetegen olvassák a produkcióról szóló híreket, a Netflixen pedig a legnézettebb itthonról fogyasztott szériák közé került. A sorozat 2. évadának RTL Klubos vetítése két hete véget ért, így sokan kérdezték tőlünk, hogy a felsorolt platformok közül melyiken és mikor folytatódik.

Jó hír, hogy az új szinkronos részekre nem kell sokat várni. A New Amsterdam 3. évada már májusban érkezik az AXN-re – tudta meg a SorozatWiki a csatornát üzemeltető Sony Pictures Televisiontől. A kórházas széria legújabb szezonja március 2-án debütált Amerikában, így minimális csúszással érkezik meg hozzánk. A tengerentúlon a 6. epizódnál tartanak, azt pedig egyelőre nem tudni, hogy a 3. etap hány részes lesz.

A produkció nézettségével az NBC rendkívül elégedett, így már korábban berendelték a 4. és 5. évadait is. A New Amsterdamról nemrég 5 érdekességet mutattunk be, ha szereted a sorozatot, akkor mindenképpen érdemes elolvasni.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része