Hatalmas lépésre készül a TV2, ugyanis közel 15 évvel a Jóban Rosszban premierje után új napi magyar sorozatot indít. A Mintaapák az argentin Dear Daddies magyar közönségre szabott adaptációja lesz, melyet jelenleg is forgatnak. A sorozatot Chilében és Mexikóban is feldolgozták, az első európai változata pedig 2018-ban Szlovákiában készült, ahol nagy siker lett. A producióban négy egymástól merőben eltérő apa életét ismerhetik meg a nézők. A 3 gyerekes exfocistáét, aki a hagyományos értékrendben hisz, a sármos, sikeres ügyvédét, aki irtózik a felelősségtől, a régi és az új családja között vergődő elvált férjet, valamint a megözvegyült állatorvost, a szingli szuperapát.

A SorozatWiki információi szerint november 11-én lesz a Mintaapák premierje a TV2-n. Úgy tudjuk, hogy a vadonatúj sorozat minden hétköznap kora este, a Tények Plusz után lesz látható. Így a TV2 Csoport az új magyar szériájával válthatja a jelenleg ebben a sávban látható Fuss család, fuss! című sportrealityt.

A sorozat főszereplői Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás lesznek. Rajtuk kívül a Mintaapákban mellékszereplőként olyan elismert színészek is feltűnnek, mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata és Pataki Szilvia.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a TV2 Csoport Sajtóosztályát, ahol a SorozatWiki számára az indulás napját és a sorozat korai esti időpontját is megerősítették.

Bejelentették, hogy mikor indul a TV2 vadonatúj realityje, a Párharc

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)