Július 19-én a TV2-re és az RTL Klubra is visszatér egy napi műsor, ez pedig a csatornák esti műsorrendjét is megváltoztatja. Hétköznap esténként előbbin eddig a Rejtélyek az Alpokban című német sorozat volt látható, utóbbin pedig a múlt héten ért véget a Mestercukrász 1. évada. Először a TV2, utána pedig az RTL Klub vadonatúj műsorrendjét részletezzük.

hirdetés

A TV2-n a Tények és a Tények Plusz változatlanul 18:00-kor és 18:45-kor indulnak. Hétfőtől péntekig a múlt héthez hasonlóan a Doktor Balaton 19:55-kor lesz látható a csatornán. Utána, 20:40-től azonban a Rejtélyek az Alpokban helyett Kasza Tibi vezetésével visszatér a Szerencsekerék. A késő esti műsorokban nem történt változás, 21:55-től a Bezár a bazár ismétlése, 23:30-tól pedig A rezidens lesz műsoron. Szombat és vasárnap esténként filmeket vetít a csatorna.

Az RTL Klubon a Fókusz továbbra is 18:55-kor fog kezdődni, azonban bruttó (reklámokkal együtt) 20 perccel hosszabb lesz. Utána érkezik a Házasodna a gazda 4. évada, mely 20:20-kor lesz látható a csatornán. A műsor azonban jelentősen rövidebb, mint a Mestercukrász volt, így az utána következő Doktor Murphy is fél órával korábban, 22:10 helyett már 21:40-kor kezdődik.

A késő esti órákban itt sem történt változás, 22:50-től a Cápák között 3. évada, a Gyertek át 3. szezonja, a Toplista 3. etapja, a Magnum 3. évada és az Életünk története 1. szezonja kerül képernyőre. Szombaton 19 órakor egyelőre továbbra is látható lesz a Fókusz Plusz, mely az elmúlt években június végén pihenőre vonult. Utána filmeket sugároznak majd a tévéadón. Vasárnap 19 órakor folytatódik a Cobra 11, a német autópálya-rendőrség akciói után pedig ezen a napon is filmek következnek.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor