Május végén kiderült, hogy 20 év után visszatér a Szerencsekerék a TV2-re. Azt is nyilvánosságra hozták, hogy Kasza Tibi lesz a produkció műsorvezetője. A TV2 Csoport most két fontos dolgot is bejelentett. Az egyik, hogy a házigazda segítőpartnere, a betűket felfedő szerencselány Sydney van den Bosch lesz. A másik pedig, hogy a Szerencsekerék július 19-től minden hétköznap 20:40-kor kerül képernyőre a csatornán. A műsorban olyan ismert emberek is feltűnnek majd, mint Kiss Ramóna, Király Viktor vagy Pápai Joci. Részletek a médiavállalat közleményében:

hirdetés

A 21. századi néző igényekhez alkalmazkodva tér vissza a képernyőre július 19-től a legendás Szerencsekerék. Kasza Tibihez civil és ismert emberek is érkeznek majd, hogy szerencsét próbáljanak és megküzdjenek a feladványokkal. A betűket felfedő szerencselány az új évadban Sydney van den Bosch lesz majd.

„Sok sztorizás, jó hangulat és nevetés várható, és a játékosokról is sokat tudhatnak majd meg a nézők. A Szerencsekerék egy olyan műsor lesz, amely több generáció számára is érdekes lehet, és összehozza a családokat a képernyő előtt. Korábban nagyon szerettem, és a legjobb időzítés most visszahozni, az egész világon népszerű”

– mondta Kasza Tibi.

Sydney még meg sem született, amikor a Szerencsekerék útjára indult Magyarországon.

„Nagyon örülök, hogy engem választottak erre a feladatra, és én is a részese lehetek egy olyan ikonikus műsor történetének, amelyet anno mindenki nézett és szeretett. Megtisztelő, hogy Prokopp Dóra nyomdokaiba léphetek, igyekszem majd maximálisan helyt állni ebben az új szerepkörben. Tibivel szerintem könnyen megtaláltuk a közös hangot, úgyhogy humorban és jókedvben biztosan nem lesz hiány”

– árulta el Sydney.

A műsor hetente öt adással jelentkezik hétköznap esténként 20.40-től a TV2 képernyőjén. A nézők a civileken túl olyan ismert emberekkel is találkozhatnak majd a játékosok között, mint Kiss Ramóna vagy éppen Schobert Norbi.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor