Még idén visszatér a TV2 képernyőjére a ’90-es évek egyik legismertebb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék. A műsor korábban 1997 és 2001 között már látható volt a csatornán. A műsor házigazdája a Ninja Warrior egykori műsorvezetője, Kasza Tibor lesz. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

hirdetés

Hamarosan újra műsorra tűzi a TV2 az ország egyik legismertebb vetélkedőjét, a megújult Szerencsekereket. A legendás műsor eredeti verziója, a Wheel of Fortune a ViacomCBS formátuma. A hetvenes évek óta hódít az Egyesült Államokban, ahol hetente 22 millió nézőt ér el és jövőre a negyvenedik szezonnal jelentkezik. Világszerte számos országban fut sikerrel, Lengyelországban, Görögországban vagy éppen Dániában pedig televíziós rekordokat döntött az elmúlt időszakban. A műsor pályafutása során hét Emmy-díjat is bezsebelt.

A műsor Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendett korábban. A legendás Szerencsekerék megújult verziója vadonatúj látványvilággal, 2021-es díszlettel és új műsorvezetővel érkezik hamarosan a képernyőre. A vetélkedő házigazdájaként Kasza Tibi várja majd a civil és ismert játékosokat és a nézőket egyaránt.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en