A Házasodna a gazda korábbi szezonjai mindig ősszel érkeztek az RTL Klubra. Nagy meglepetésre a produkció 4. évada már a nyár közepén el fog indulni, július 19-től, hétfőtől minden hétköznap látható lesz a csatornán. A gazdák idén már április elején bemutatkozhattak, közülük 4-en fognak szerepelni a párkereső műsorban. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

hirdetés

Július 19-től az RTL Klubon négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Viki, Gergő, Zoli és Pista gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásban, a rapid randik láthatóak majd. A gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre. A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét. Az idei évadban Pista gazda 60 évesen vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt. A rapid randikon pedig lesz olyan gazda, akinek a lélegzete is eláll annyi jelentkező érkezik hozzá.

A műsorvezető, Nádai Anikó, most is igyekszik tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna