A Trónok harca utolsó, 6 részes évada csak 2019-ben debütál az HBO-n, de a nagy finálé munkálatai jelenleg is tartanak. A stáb már készülődik arra, hogy visszatérjenek Horvátországba, Dubrovnikba forgatni, azonban a Watchers on the Wall nevű rajongói lap most megkerülhetetlen információkkal jelentkezett Észak-Írországból. Korábban megszokhattuk, hogy csak úgy ömlöttek ránk a spoilerek, a kábelcsatorna ezért olyan szabályokat hozott, melyeknek köszönhetően semmi fontos nem derült ki a 8. szezonról. Egészen eddig, ugyanis lelepleződött a lezáró etap egyik nagy fordulata.

Moneyglassban, ahol a Deresben játszódó jeleneteket forgatják, óriási tűz tombolt. Néhány rajongó arra gondolt, hogy véletlenül gyulladhatott fel a díszlet, azóta viszont kiderült, hogy egy brutális csatajelenetet forgatott a stáb. Ebben az ütközetben a hírek szerint 4-500 statiszta is részt vett. Egy dolgot tehát már biztosan tudunk, a 8. évadban Deres elesik. De vajon a dél felé menetelő Éjkirály és újdonsült háziállata, Viserion perzseli fel a Starkok kastélyát? A Belfast Live szerint ez lehet a Trónok harca egyik legnagyobb és leglátványosabb akciójelenete, mely a Fattyak csatájával vetekedhet majd.

Azt eddig is sejtettük, hogy a Trónok harca vége teli lesz szomorú és várhatóan visszafordíthatatlan történésekkel, de a Starkok főhadiszállásának elvesztése már most elég sok rajongót ki fog borítani, az biztos.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on