2018 márciusában debütált A Tanár magyar adaptációja Nagy Ervin főszereplésével az RTL Klubon. Ez volt az RTL Magyarországi újkori sorozatbumjának harmadik saját gyártású, heti sorozata, így komoly várakozás előzte meg. A széria azonnal nagy siker lett, így nem volt kérdés a folytatás megrendelése. A produkció 2. évadára alig több, mint fél évet kellett csak várni, mely szintén kiemelkedő számokat hozott, sőt ekkoriban ez volt a második legnézettebb hazai sorozat.

hirdetés

A Tanár 3. etapja 2020. áprilisában indult az RTL Klubon, azonban a koronavírus okozta nehézségek miatt mindössze egy epizód után levették a képernyőről. Azon a tavaszon csak az RTL Most+-ra kerültek fel a legújabb epizódok, a tévés bemutatóra 2021 elejéig várni kellett. A nézettsége ekkor az RTL Klubon már messze nem volt olyan jó és csupán közepes számokat produkált. A széria 4. évadát azonban már a tévés premier előtt berendelték, mely végül tavaly ősszel, szintén az RTL prémium pattformáján mutatkozott be. Novemberben jelentették be, hogy A 4. lesz A Tanár utolsó szezonja. A tévés megjelenésre végül az idei év elejéig kellett várni, az utolsó etap január 8-a óta látható az RTL Klubon. Ennek az évadnak azonban már kifejezetten rossz nézettsége van.

Legutóbb, most szombaton a 4. évad 7. epizódja volt látható a csatornán. Mivel a sorozat utolsó évada 10 részből áll, így a jövő hónapban az RTL Most+ után a tévében is végleg befejeződik Nagy Ervin szériája. A Tanár utolsó epizódja március 12-én, szombaton este lesz látható az RTL Klubon. Így a tévéadó nézői mindössze három hétig láthatják már csak a sorozatot.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része