Tavaly március 31-én indult A Tanár Nagy Ervin főszereplésével az RTL Klubon. A magyar sorozat első évada 8 részes volt, szombatonként került képernyőre és nagy siker lett. Az RTL Magyarország az elmúlt egy évben hat hazai szériát is vetített (Válótársak, A mi kis falunk, A Tanár, Oltári csajok, Barátok közt, Éjjel-Nappal Budapest), de A mi kis falunk után ez volt a második legnézettebb produkció.

Nyáron robbant a hír, lecserélik a sorozat női főszereplőjét, Ubrankovics Júliát. Nem sokkal később az is kiderült, hogy a színésznőt Trokán Nóra váltja, aki nem az eddig megismert Nógrádi Klaudiát alakítja majd, hanem egy új karaktert. A folytatás időpontjáról eddig semmit nem lehetett tudni.

A Tanár 2. évadának premierje január 12-én lesz az RTL Klubon. A legújabb részek – csak úgy mint idén – 2019-ben is szombatonként 20 órakor érkeznek. A sorozat a vártnál két és fél hónappal előbb tér vissza, ugyanis az előző szezon csak a tavasz közepén indult, így most is ilyentájt lehetett rá számítani. Azon kívül, hogy ki lesz a produkció új főszereplője, azt is tudni, hogy az Oltári csajokból Pirosként megismert és a Szenzációs Négyesben is látott Michl Juli is feltűnik majd. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része