Tavaly március 31-én indult A Tanár Nagy Ervin főszereplésével az RTL Klubon. A magyar sorozat első évada 8 részes volt, szombatonként került képernyőre és nagy siker lett. Az RTL Magyarország az elmúlt egy évben hat hazai szériát is vetített (Válótársak, A mi kis falunk, A Tanár, Oltári csajok, Barátok közt, Éjjel-Nappal Budapest), de A mi kis falunk után ez volt a második legnézettebb produkció.

Nyáron robbant a hír, lecserélik a sorozat női főszereplőjét, Ubrankovics Júliát. Nem sokkal később az is kiderült, hogy a színésznőt Trokán Nóra váltja, aki nem az eddig megismert Nógrádi Klaudiát alakítja majd, hanem egy új karaktert. A folytatás időpontjáról eddig semmit nem lehetett tudni.

A Tanár 2. évadának premierje január 12-én lesz az RTL Klubon. A legújabb részek – csak úgy mint idén – 2019-ben is szombatonként 20 órakor érkeznek. A sorozat a vártnál két és fél hónappal előbb tér vissza, ugyanis az előző szezon csak a tavasz közepén indult, így most is ilyentájt lehetett rá számítani. Azon kívül, hogy ki lesz a produkció új főszereplője, azt is tudni, hogy az Oltári csajokból Pirosként megismert és a Szenzációs Négyesben is látott Michl Juli is feltűnik majd. (Fotó: RTL Klub)

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje