Az Antenna Group magyarországi portfóliójában jelenleg 5 csatorna található meg: az AXN, a VIASAT3, a VIASAT6, a Sony Max és a Sony Movie Channel. Most azonban bejelentették, hogy ezek közül kettő nevet fog váltani a közeljövőben. Március 24-től ugyanis a Sony Max VIASAT2, a Sony Movie Channel pedig VIASAT FILM néven fut majd tovább. Előbbi csatornán romantikus vígjátékok, főzőműsorok, dráma- és bűnügyi sorozatok, valamint valóságshowk, utóbbin pedig klasszikus mozik, tematikus hetek és filmmaratonok lesznek láthatóak.

hirdetés

„A két csatorna átalakulásával erősítjük az Antenna Group teljes hazai portfólióját és a VIASAT-családot, amely szinte minden műfajban magas színvonalú tartalmakat nyújt a nézőknek, legyen szó nemzetközi sikersorozatokról, filmekről és valóságshowkról vagy hazai tartalmakról. A VIASAT2 és a VIASAT FILM bevezetése mellett fejlesztjük a VIASAT3 és VIASAT6 kínálatát is, amiben nagy szerepe lesz a saját gyártású tartalmaknak. Ennek részeként különleges jubileumi évaddal tér vissza az Észbontók is, amely számos meglepetést tartogat majd a műsor rajongóinak”

– mondta Benda Gergely, az Antenna Entertainment ügyvezető igazgatója.

Azt is nyilvánosságra hozták, hogy az Észbontók jubileumi, 10. évadának műsorvezetője a népszerű humorista, Kiss Ádám lesz, melyről itt írtunk bővebben.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban