Az Észbontók 1. évada 2013 tavaszán indult a VIASAT3-on. A népszerű műveletlenségi vetélkedőből azóta már 9 szezon került képernyőre. A SorozatWiki írta meg először, hogy a 9. etap után távozik a produkció műsorvezetője, Kovács Áron és vele együtt a kreatív stáb több tagja is. A LifeTV-hez igazoltak, ahol egy, az Észbontókhoz hasonló vetélkedőt készítenek majd.

hirdetés

Fórizs Tibor, az Antenna Group régiós programigazgatója november elején a Big Picture konferencián bejelentette, hogy ennek ellenére idén tavasszal érkezik a műsor jubileumi, 10. évada, azonban egészen idáig nem lehetett tudni, hogy ki lesz az új műsorvezető. Most nyilvánosságra hozták, hogy a következő szezonban a népszerű humorista, Kiss Ádám váltja majd Kovács Áront. Az is kiderült, hogy az új évad előtt érkezik az Észbontók Best Of, melyben az előző szezonok legszórakoztatóbb pillanatait elevenítik fel újra.

„Nagyon örülök, hogy részese lehetek az Észbontóknak és a jubileumi évadnak, hiszen a humor a lételemem, ennek a műsornak pedig egyetlen célja van: hogy megnevettesse a nézőket és a játékosokat is. Bár számomra az IQ csak egy számot jelent, köszönöm a lehetőséget, hogy egy olyan műsor házigazdája lehetek, ahol végre én is okosnak érezhetem magam”

– nyilatkozta Kiss Ádám.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra