Tavasszal, április 12-én debütált az RTL Klub legújabb vígjátéksorozata, az Apatigris. A produkció premierje 18-49-ben és a teljes lakosság körében is hatalmasat tarolt, utóbbiban több mint 1 millióan nézték meg. A koronavírus-helyzet miatt azonban az RTL Magyarország egy rész után leszedte a szériát a tévéképernyőről, csak az RTL Most+-on ment végig az évad. A sorozat azonban most visszatér, A mi kis falunk után ma 21 órakor újra adásba kerül az Apatigris első epizódja az RTL Klubon. Jövő héttől pedig új időpontban, szombatonként 20 órakor a tévében még nem látott epizódokkal folytatódik az Apatigris.

A történet főszereplője Péter, az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien, Laura, és Szandra kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és “az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Az Apatigris szereposztása remekül sikerült. Az országosan ismert Scherer Péter mellett a lányait alakító három fiatal színésznő az elmúlt évek nagy tévés felfedezettjei. A legnagyobb lányt alakító Rujder Vivien mostanában több magyar sorozatban is látható volt. A középső lányt megformáló Schmidt Sára 4 éven át az Egynyári kaland, valamint a nemrég a Coolon is látható Ízig-vérig főszereplője volt. A húgukat, Szandrát eljátszó Michl Juli az RTLII-n hatalmas népszerűségnek örvendő Oltári csajokkal futott be, az elmúlt években pedig A Tanár 2. évadában és a Jófiúkban is szerepelt, utóbbiért pedig a Televíziós Újságírók Díján a legjobb mellékszereplő kategória jelöltjei közé is bekerült. Rajtuk kívül a sorozatban látható még Gryllus Dorka, Für Anikó, Haumann Péter, Kamarás Iván, Simon Kornél, Medveczky Balázs, Balla Eszter, Eke Angéla és Szalay Bence is.

hirdetés

A Válótársak 2015-2018 között hatalmas népszerűségnek örvendett és a befejezése óta sokan vártak egy hasonló sorozatot. A sorozat egyik legkedveltebb színésze Scherer Péter volt, aki az Apatigrisben való főszereplésével könnyen utódja lehet az az említett sorozatnak. A mai visszatérést, akik eddig nem látták a sorozatot, mindenképpen érdemes megnézniük. De azoknak is ajánlatos, akik tavasszal már látták a nyitányát, ugyanis feleleveníthetik a széria kiinduló történetét, hogy aztán jövő héttől végre az új részeket is élvezhessék. Milyen vicces szituációkba keveredik randizás közben az 50-es éveit taposó Péter és hogyan próbálja lányait megóvni az Apatigris? Kiderül mától szombatonként az RTL Klubon és az RTL Moston!

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon