A NőComment! 2018-ban indult a Spektrum Home-on. A produkció utoljára szilveszterkor jelentkezett egy különkiadással az RTLII-n. Most kiderült, hogy folytatódik a formátum, melynek házigazdája Liptai Claudia lesz. Rajta kívül Hajós András is állandó szereplőként fog részt venni a műsorban. Hozzájuk érkezik majd adásonként 4-4 közismert és a saját területén sikeres nő. A NőComment! november 14-től vasárnaponként 22:15-kor lesz látható az RTLII-n. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

hirdetés

A vasárnap esténként jelentkező NőComment! vendégei beszélgetéseik során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár-és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és a közönséget is érdekelheti.

A műsorvezető Liptai Claudia mellett a talkshow állandó szereplője lesz Hajós András, hozzájuk adásonként 4-4 közismert és a saját területén sikeres nő csatlakozik majd. Így, ahogyan már megszokhattuk: Hadas Krisztina újságíró, Pálmai Anna színésznő, Osvárt Andrea színésznő, producer, Balázs Andrea színésznő, Balázsovits Edit színésznő. Több adásban látható lesz Tapasztó Orsolya, fizikus-kutató, influencer, Árvai Anita gasztroblogger, étteremtulajdonos, Pirner Alma holisztikus egészség coach, Király Linda énekesnő. A NőComment! csapatát erősíti majd Szily Nóra újságíró, pszichológus, Wolf Kati énekesnő, Janza Kata színésznő, Gryllus Dorka színésznő és Tornóczky Anita, kutya viselkedésterapeuta is.

A hangulatért a NőComment! band is felel és természetesen egyik adásból sem hiányzik majd a meglepetés férfi vendég sem!

A műsor az adás után visszanézhető az RTL Most felületén.

NőComment! – november 14-től minden vasárnap 22:15-től az RTL II műsorán!

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi