Több év szünet után újra lesz szilveszteri műsora az RTL Magyarországnak, azonban nem az RTL Klubon, hanem az RTLII-n. A Spektrum Home-on megismert NőComment! szilveszteri különkiadása lesz látható Ábel Anita helyett Liptai Claudia műsorvezetésével. Részletek a médiavállalat közleményében:

Műsorvezetőként tér vissza az RTL Magyarország csatornáira Liptai Claudia. December 31-én 19:00 órától az RTLII csatornán és az RTL Most+ platformon a NőComment!-Szilveszter 2020 egész estés showműsorában a legnépszerűbb hazai sztárokkal búcsúztatja az óévet.

A nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok fergeteges hangulatát megidéző zenés talk show-ban összecsapnak a férfi és női energiák. A sztárok mindent kibeszélnek, átbeszélnek, senki és semmi mellett nem mennek el szó nélkül, miközben rengeteget ugratják egymást, ironizálnak és humorizálnak. Nem csupán az est házigazdája, Liptai Claudia varázsolja el fantasztikus humorával a nézőket, hanem sztárvendégei is. Geszti Péter, Dobó Kata, Nagy Ervin, Hadas Kriszta, Lovász László, Oroszlán Szonja, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Szily Nóra, Puskás Peti, Hajós András, nemcsak egymást nevettetik meg, de a képernyők előtt ülőket is, valamint olyan nagyszerű énekesek eresztik ki a hangjukat, mint Wolf Kati, Falusi Mariann, Gallusz Niki, Király Linda, Balázsovits Edit, Oláh Gergő, Nagy Sándor, Czutor Zoltán, Heincz Gábor Biga, Balázs Andi, Janza Kata.

A NőComment! RTL MOST+-on futó részeinek megszokott műsorvezetője Ábel Anita egyéb televíziós kötöttsége miatt a készítők legnagyobb szomorúságára ez alkalommal sajnos még szereplőként sem tarthatott a produkcióval. NőComment!-2020 Szilveszter az RTLII csatornán és az RTL Most+ platformon december 31-én 19:00 órától- 00:30-ig. A fergeteges show csak rövid időre adja át a stafétát az RTLII-n 22:00 órakor kezdődő ValóVilág 10 powered by Big Brother és a 23:00 órakor kezdődő BeleValóVilág műsorának, amelyek alatt az RTL Most+ felületen, a NőComment!-Szilveszter 2020 máshol nem látható extra tartalmait követhetik tovább a nézők 23:30-ig. Ezután az RTLII és az RTL Most+ műsora ismét együtt folytatódik és a nézők a NőComment! sztárjaival koccinthatnak.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője