Az AMC Networks International által hazánkban működtetett életmódcsatorna, a Spektrum Home műsorkínálata idén több lépcsőben alakul át. Nemrég megjelent a csatornán a sokáig csak az interneten elérhető riportsorozat, a D. Tóth Kriszta vezette Elviszlek magammal. Ma pedig bejelentették, hogy emellett a műsor mellett három vadonatúj produkciót, saját gyártású talkshow-kat indítanak, melyek hétfőtől csütörtökig lesznek képernyőn. Részletek a csatorna közleményében:

A tévécsatorna átalakulása már májusban elkezdődött, hiszen azóta a család minden tagja számára érdekes és hasznos életmódműsorok, életviteli tanácsokkal szolgáló sorozatok is helyet kaptak, de gyerekneveléssel kapcsolatos ötleteket, és a nagyvilág érdekességeiről szóló dokumentumfilmeket is talál a közönség. Szeptembertől pedig D. Tóth Kriszta DTK: Elviszlek magammal című műsorának vadonatúj részei is a Spektrum Home-on debütálnak.

Erre épülve alakított ki egy új műsorsávot a csatorna: november 5-től kezdődően, hétfőtől csütörtökig este 9 órától a különleges talkshow-k és a tartalmas beszélgetések veszik át a főszerepet. Az új műsorok közös jellemzője a Spektrum Home számára kifejlesztett különleges formátum, népszerű művészek és elismert sztárok szereplése, valamint az izgalmas és szórakoztató témák, melyek színvonalas kikapcsolódást ígérnek.

Az egyik merőben újszabású műsort Tesztbeszéd címen láthatják majd a nézők, amelynek műsorvezetője Dombóvári István, aki teljesen új szerepkörben mutatkozik be. A talkshow-ban négy művész, híresség szembesül azzal, hogy életük fontos kérdéseiben mit gondol róluk valójában a közönség, és ők mit gondolnak egymásról.

A NŐComment! színpadi változata már sokak számára ismert lehet, de a rendhagyó női talkshow – többek közt Ábel Anitával, Dobó Katával, Kovács Patríciával és Hadas Krisztával – ezúttal a tévé képernyői elé várja a rajongókat. Végül igazi kuriózumként jelentkezik majd hetente egy új formátum, a Helló, tesó! című dokuportré sorozat, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és meglepetés-műsorvezető társa, akik ismert testvérpárokat mutatnak be saját környezetükben, számukra fontos emberekkel és helyszíneken.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője