A sors útvesztői (Kaderimin Oyunu) tavaly március 27-én indult a TV2-n, az utolsó, 85. része pedig július 27-én került képernyőre. A csatornán azonban nem vetítették le a teljes befejező epizódot. Az utolsó rész a TV2-n boldog befejezéssel ért véget, valamint több helyről is kivágtak belőle jeleneteket, ami által bő egy órával rövidebb volt az epizód adásideje az eredetihez képest. A széria cselekménye szerint a továbbiakban a produkció főszereplője, Asiye meghal, ezt azonban a magyar nézők akkor nem láthatták.

hirdetés

Az esetet követően megírtuk, hogy a SorozatWiki információi szerint a médiavállalat a forgalmazótól a teljes epizódot megkapta, aminek el is készült a magyar szinkronja. Akkor felkerestük a tévétársaság sajtóosztályát, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy programstratégiai okokból egy rövidebb verzió került sugárzásra, és azt is elárulták, hogy a teljes epizódot majd a TV2 Klubon láthatják a nézők.

A március 8-án elindult TV2 Klubon végül a hétvége során megtekinthette a közönség a széria teljes lezárását. A sors útvesztői 85., és egyben utolsó része március 10-én, vasárnap 13:40-kor került képernyőre a tévéadón. Aki lemaradt róla, az a TV2 Play-en, ide kattintva megnézheti.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en