2022 októberében Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója bejelentette, hogy hamarosan TV2 Klub néven új csatornával bővül a médiavállalat lineáris portfóliója. Stanchev ekkor azt is nyilvánosságra hozta, hogy a tévéadó a FEM3 helyére fog érkezni. A vadonatúj csatornáról azóta nem sok információt osztottak meg, most azonban kiderült, hogy mikor érkezik és, hogy többek közt milyen műsorok lesznek láthatóak rajta.

hirdetés

A főként nőknek szóló TV2 Klub nőnapon, március 8-án, pénteken indul. A csatornán filmek, sorozatok, bűntényeket feldolgozó krimi-realityk, valamint sütés-főzéssel, kertészkedéssel, állattartással, átalakítással, lakberendezéssel és testi-lelki egészséggel foglalkozó tartalmak is képernyőre kerülnek majd.

A TV2 Klubon többek közt látható lesz a Négy esküvő amerikai verziója, amiben négy jegyespár arra vállalkozik, hogy részt vesznek egymás esküvőjén és aztán különböző szempontok alapján pontozzák a ceremóniát. A nézők megtekinthetik majd a Túléltem című krimi-realityt, amelyben maguk a túlélők mesélik el, hogyan vészelték át azokat az életveszélyes helyzeteket, amiben részük volt és ami örökre megváltoztatta az életüket. A szerencsés kutya című műsorban pedig kidobott, éheztetett, elkóborolt kutyák megmenekülésének, átalakulásának és örökbefogadásának történeteit láthatja a közönség. Ezek mellett a Nagy-Britannia legdrágább otthonai és a Kastélyból álomotthon is képernyőre kerül a csatornán.

A TV2 Klubon az első résztől kezdve újra megtekinthető lesz a 2005-ben indult magyar sorozat, a Jóban Rosszban, valamint a Mintaapákat is újravetítik. Mindkét széria hétköznaponként lesz látható. Továbbá a TV2 reggeli infotainment magazinműsorának, a Mokkacino-nak az ismétlése is minden hétköznap, 9:55-től megtekinthető lesz a csatornán.

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Bejelentették, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja