Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek adott évértékelő Podcast adásában elárulta, hogy a Farm VIP 4. évada látható lesz idén a TV2-n. Tavasszal kiderült, hogy a 4. etap műsorvezetője ismét Demcsák Zsuzsa lesz. Néhány héttel ezelőtt, a Big Picture konferencián a TV2 Csoport azt is bejelentette, hogy a reality idei szezonja rekordhosszúságú lesz. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi, 27 epizódból álló etapnál is több részből fog állni.

hirdetés

Kedden a tévétársaság megrendezte a Farm VIP idei évadának sajtóeseményét, ahol kiderült, hogy a korábbi szezonokhoz hasonlóan ismét Gáspár Zsolti lesz a produkció gazdája. Így idén is ő segíti majd Demcsák Zsuzsa munkáját. A rendezvényen azt is nyilvánosságra hozták, hogy kik lesznek a reality szereplői.

A piros csapat versenyzői Balogh Edina, Lissák Laura, Paprika Dorina, Rippel Feri, Sánta László, Szabyest, Szabó Simon és Polgár Tünde lesznek. A sárga csapatot pedig Kótai Misi, Rékasi Károly, Ripli Zsuzsi, Vajda Johnny, Lakatos Levente, Takács Zsuzska, Bíró Ica és Kiss Daniella erősíti majd.

A Farm VIP 4. évada november 20-án, hétfőn indul a TV2-n. A műsor hétköznaponként 19:55-kor kerül majd képernyőre.

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy mikor érkezik a Ted-filmek előzménysorozata a SkyShowtime-ra

Reviczky Gábor úgy gondolja, hogy legyőzte a betegségét

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben