A Drága örökösök harmadik évada az idei év elején, január 2-án indult el az RTL Klubon, a produkció a legnézettebb hétköznap esti műsor hazánkban. A SorozatWiki elsőként számolt be róla, hogy a negyedik szezon forgatása már 2020. elején elkezdődött. Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója az oldalunknak múlt héten adott évértékelő interjújában jelentette be, hogy a következő etappal befejezik a Drága örökösöket.

Németh Kristóf, aki a szériában Subicz Jánost alakítja a Reggeliben nyilatkozott ma arról, hogy a koronavírus-járvány miatt leállították a negyedik évad forgatását. A Drága örökösök mostani etapját nem érinti a leállás,azt már korábban felvették. A lezáró évad pedig a 2020/21-es szezonban mutatkozik csak be, emiatt még nem tudni, hogy a mostani leállás hogyan befolyásolja az RTL Magyarország vetítési terveit.

A SorozatWiki megkereste a produkciót, ahol Hámori Barbara elmondta, hogy biztonsági okokból állították le a forgatásokat. A showrunnertől megtudtuk, hogy a teljes stáb – színészekkel együtt – két hetes önkéntes karanténba vonul, és csak abban az esetben folytatják a felvételeket, ha ezen időszak alatt senkin nem jelentkeznek a koronavírus tünetei.

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre