A Drága örökösök harmadik évada az idei év elején, január 2-án indult el az RTL Klubon, a produkció a legnézettebb hétköznap esti műsor hazánkban. A SorozatWiki elsőként számolt be róla, hogy a negyedik szezon forgatása már 2020. elején elkezdődött. Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója az oldalunknak múlt héten adott évértékelő interjújában jelentette be, hogy a következő etappal befejezik a Drága örökösöket.

Németh Kristóf, aki a szériában Subicz Jánost alakítja a Reggeliben nyilatkozott ma arról, hogy a koronavírus-járvány miatt leállították a negyedik évad forgatását. A Drága örökösök mostani etapját nem érinti a leállás,azt már korábban felvették. A lezáró évad pedig a 2020/21-es szezonban mutatkozik csak be, emiatt még nem tudni, hogy a mostani leállás hogyan befolyásolja az RTL Magyarország vetítési terveit.

A SorozatWiki megkereste a produkciót, ahol Hámori Barbara elmondta, hogy biztonsági okokból állították le a forgatásokat. A showrunnertől megtudtuk, hogy a teljes stáb – színészekkel együtt – két hetes önkéntes karanténba vonul, és csak abban az esetben folytatják a felvételeket, ha ezen időszak alatt senkin nem jelentkeznek a koronavírus tünetei.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része