Havas Jon a Trónok harca elején nem volt a legjelentősebb karakterek között, a későbbi évadokban azonban Észak királyává és igazi hőssé vált a sorozatban. A Ned Stark nevelt fiát alakító Kit Harington hírneve is ezzel párhuzamosan egyre nőtt, a színész olyan produkciókban kapott szerepet, mint a Pompeji, a Lőpor című BBC-s sorozat, vagy éppen a Marvel 2021-ben érkező új szuperhősös filmje, az Örökkévalók. A Trónok harca egykori sztárja nemrég arról beszélt azonban, hogy a sikerek ellenére kis híján abbahagyta a színészkedést és a fantasy utolsó évadának forgatása alatt naponta sírta el magát.

“Drasztikusan fog hangzani, de soha többé nem szeretnék olyan karaktert játszani a karrierem során, mint Havas Jon. Ő volt a Trónok harca egyik legvisszafogottabb alakja, aki soha nem mutatta ki az érzelmeit. Úgy gondolom, hogy súlyos társadalmi probléma, hogy a férfiak elfojtják az emócióikat, a szórakoztatóipar pedig ront a helyzeten azzal, hogy zárkózott férfiakat hősökként mutat be. Nehezen tettem túl magam azon, hogy a Trónok harca befejeződött, de a karantén alatt sikerült elengednem a produkciót és a kollégáimat is, akiket nagyon megszerettem.

Az utolsó szezon forgatását már nem élveztem, a fáradtság miatt nem csak az olvasópróbán sírtam el magam, hanem minden munkanap alatt legalább egyszer. A járvány kezdetén azon gondolkoztam, hogy nem akarok többet színészkedéssel foglalkozni, annyira elegem lett az egészből. Ahogy teltek a hetek azonban, rájöttem, hogy hiányoznak a forgatási napok, a nyüzsgés, és maga a szakma is” – mondta a színész a Telegraph-nak adott interjújában.

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje