Február végén a SorozatWiki elsőként írta meg, hogy egy vadonatúj vetélkedő indul majd a TV2-n, Város vs Vidék címmel. Nemrég három vadonatúj előzetest is kapott a műsor. Most kiderült, hogy a Város vs Vidék augusztus 8-án indul a TV2 műsorán. Részletek a tévétársaság közleményében:

hirdetés

Augusztus 8-án debütál az eredetileg finn formátum, a Város vs Vidék, amiben háromfős csapatok versenyeznek egymással. A triók nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során. A szórakoztató vetélkedő házigazdái Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek. Tilla elmondta: ne egy klasszikus vetélkedőre számítsanak a nézők, hanem annak egy vígjátékváltozatára.

“Sem Zsolti, sem én nem vagyok kvízmester, így ez a műsor új fejezetet nyit ebben a műfajban. Rengeteget nevettünk a forgatások alatt. Jó volt felfedezni, mennyire sok a hasonlóság a vidéki és a városi élet között. Meglepetten tapasztaltam, hogy a klasszikus sztereotípiák egyre kevésbé működnek.”

Gáspár Zsolti először vezet gameshow-t. Mint mondta: nagyon hálás Tillának és a stábnak a sok-sok segítségért, amit a forgatások alatt kapott.

“Jófej baráti társaságokkal, szimpatikus családokkal ismerkedhetnek meg a nézők augusztus 8-tól. Remélem ők is olyan jól szórakoznak majd, mint mi”

– tette hozzá.

A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza. A háromfős városi, illetve vidéki csapatokban lesznek családtagok, baráti társaságok és kollégák is.
Így aztán a TV2 népszerű műsorainak szereplői is csapatot alkotnak: jön A Nagy Ő három csinos szereplője, de lesznek Exatlon-versenyzők is, és a Sztárban Sztár leszek! felfedezettjei is versenybe szállnak majd. A Dancing with the Stars táncosai és a Zámbó család is verseng a 10 milliós főnyereményért.

Város vs Vidék augusztus 8-tól minden hétköznap 19.50-kor a TV2 műsorán.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban