Márciusban kerülnek ki a legnagyobb tévétársaságok programigazgatóival készült, tavalyi évet értékelő interjúk a SorozatWikire. Az egyik mára szokásos módon a TV2 Csoporttól, Fischer Gáborral való beszélgetés lesz. A szakember hamarosan több bejelentést is tesz az idei évről, de az interjú megjelenése előtt, már leleplezzük az egyik legérdekesebb hírüket. Ugyanis egy vadonatúj vetélkedőt készítenek a TV2-re.

hirdetés

“Megvásároltuk egy City vs country, azaz Város vs Vidék című műsor formátumjogait. A műsorvezetői Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek, képviselve a várost és a vidéket. Ez egy mulatságos vetélkedő lesz, mely igazi szórakozást hoz majd a TV2 nézőinek. A produkció Finnországban hatalmas sikereket ért el szombat este, az ottani Voice-al szemben. Ezért mi is nagyon bizakodóak vagyunk a hazai bemutatása kapcsán”

– nyilatkozza Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek.

A produkcióban háromfős csapatok versenyeznek majd egymással. A hármasok nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során. A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza! A háromfős városi, illetve vidéki közösség állhat családtagokból, barátokból, kollégákból, vagy éppen szomszédokból, egy a fontos, hogy személyes kapcsolatuk legyen egymással.

hirdetés

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik februárban a Netflixre

Az RTL megerősítette a The Voice tehetségkutató idei érkezését

Kiderült, hogyan fogja kiszűrni és megbüntetni a Netflix a jelszómegosztásokat

Távozik az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

A Médiatanács megbüntette az ATV-t

Előzetest kapott a Netflix egyik népszerű sorozatának 3. évada