Több, mint három év várakozás után augusztus 22-én visszatért a Trónok harca, egy előzménysorozat formájában. A Sárkányok háza Amerikában és hazánkban is rekordnézettséggel debütált az HBO-n és az HBO Maxon, ezért nem meglepő, hogy csupán egy rész után berendelték a 2. etapját. A széria évadzáró epizódja október 24-én érkezett a streaming szolgáltatóra. Ezt követően kiderült, hogy a produkció 1. évada számos országban, köztük Magyarországon is nézettségi rekordot döntött. A Sárkányok háza showrunnere nemrég elárulta, hogy a következő etapot 2023 elején kezdik el forgatni.

hirdetés

Most pedig friss információ érkezett a 2. szezon megjelenésével kapcsolatban. Casey Bloys, az HBO és az HBO Max elnök-vezérigazgatója a Vulture-nek adott interjújában elárulta, hogy a Sárkányok háza folytatása valószínűleg 2024-ben lesz látható.

“Ne számítsatok arra, hogy 2023-ban megjelenik, szerintem valamikor 2024-ben fog. Még csak most kezdjük összeállítani a tervet, és akárcsak legutóbb, most is nagyon sok az ismeretlen. Nem akarok szemérmes vagy titokzatos lenni, de nem akarom azt mondani, hogy erre vagy arra az időpontra kész lesz, aztán meg el kell tolni”

– mondta Casey Bloys.

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra